antibiotica voor baby

 • #1

  Hallo!

  Ik woon in Rusland en heb een zoontje van 1 jaar en 8 maanden. Hij heeft al  dagen koorts tussen de 38 en 40 graden. Hij hoest sinds twee dagen en heeft veel snot in zn neus en pus in zijn ogen. Hiervoor hebben we oogdruppels en neusspray gekocht. De dokter heeft zijn bloed onderzocht en antibiotica Augmentin voorgeschreven omdat hij een bacteriele infectie heeft. Is antibiotica noodzakelijk in zo een geval. Beetje eng met Russische doktoren... apotheek zit hier letterlijk op elke hoek van de straat en je kan hier heel veel zonder recept kopen.

  Hij slaapt snachts wat slechter door zn verstopte neus, maar speelt gewoon en drinkt veel en eet normaal. Ik vind antibiotica een beetje eng voor een klein kind, maar als het echt nodig is zullen we het doen. Wat denken jullie?

  Reageer
  #2

  Dat is een lastige vraag... ik kan niet beoordelen of de diagnose van de arts juist of onjuist is. Het kan een bacteriële infectie zijn en dan kan antibiotica nodig zijn om te voorkomen dat je kindje een longontsteking krijgt

  Reageer
Reageer op: antibiotica voor baby
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief