Bruine afscheiding week na het nemen van morning after pil

 • #1

  Hallo allemaal,

  10 dagen geleden heb ik per ongeluk onbeschermde seks gehad. De ochtend daarna meteen een morning after pil genomen (binnen 12 uur). De dag dat ik sex had was rond mijn ovulatie. (Volgens mijn berekening was het een dag voor mijn ovulatie, maar dit kan natuurlijk per maand nog wel eens verschillen). Nu heb ik sinds twee dagen wat bruine afscheiding en ook donker bruin, bijna zwart, slijmerig bloed. Eerst dacht ik dat ik gewoon te vroeg ongesteld was, mede door bijwerkingen van de MAP die soms de cyclus wat in de war kunnen brengen, maar ik ben dus niet echt ongesteld.. Volgens mijn cyclus zou ik over 6 dagen ongesteld moeten worden. Nu vraag ik mij af of dit wellicht een innestelingsbloeding zou kunnen zijn. Dit treed meestal een week na bevruchting op, dus qua tijdstip zou het wel kunnen. Of zou het misschien kunnen dat het een miskraam is?
  Het zou natuurlijk ook kunnen dat het gewoon een doorbraakbloeding is door de hormonen in de morning after pil maar ik ben bang dat ik toch zwanger ben omdat ik precies tijdens mijn ovulatie onbeschermde sex heb gehad.. Ik heb ergens gelezen dat een morning after pil niet meer werkt als de eicel al bevrucht is, zou dat het geval kunnen zijn of heeft iemand hier zelf ervaring mee?
  Ik hoor het graag.

  Reageer
  #2

  die vraag kan natuurlijk niemand beantwoorden. Een miskraam 10 dagen na de seks kan dus ook niet. Over 4 dagen kun je en zwangerschapstest doen.

  Reageer
Reageer op: Bruine afscheiding week na het nemen van morning after pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief