Zwanger?

 • #1

  Hoi. Ik ben de eerste pil vd strip vergeten in te nemen. Ook ben ik 5e pil vergeten. Dit was 1,5 week geleden. Ik dacht dat dit een niet heel groot probleem zou zijn, maar toch voelt t niet goed. Sinds 3 dagen heb ik veel hoofdpijn & last van steekjes in de onderbuik. Ik heb in de dagen voor & na het vergeten wel gemeenschap gehad. Ik weet dat alleen een test het kan bewijzen, maar ik moet pas over 2 weken ongesteld worden. Wat denken jullie? Het was (natuurlijk) week 1 van de pilstrip.

  Reactie
  #2

  Het was wel een probleem. De bijsluiter lezen helot ook in zo'n geval. Je was de eerste 7 dagen niet beschermd nadat je de eerste pil had vergeten, en je bent dus ook niet beschermd geweest de eerste 7 dagen na de 2de vergeten pil

  Reactie
  #3

  Ik weet niet of je zwanger kan zijn. De kans is wel groter als je pillen vergeet. Weet wel dat de pil je hormonen ontregelt. Zo bevordert hij een toestand van oestrogeendominantie, werkt hij verhogend op het cortisol en zorgt hij voor verliezen aan vitaminen, mineralen en andere stoffen, waaronder zink. Dit alles kan op de kortere of langere termijn klachten geven.

  Reactie
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief