Zwanger?

  • #1

    Hoihoi,

    Ik ben gestopt met de pil, mijn man en ik willen graag een kindje als het ons gegunt is.

    Ik zou 14 augustus ongesteld moeten worden, ondertussen dus al 4 dagen overtijd. Wel in de vruchtbare periode seks gehad.

     

    Ik heb een antioboticakuur gehad, ons trouwfeest gehad met overmatig alcohol gebruik voor mijn doen haha.

     

    Nou heb ik al enige tijd de volgende klachten:

    -vaag gevoel in mijn buik, er op liggen geeft een onaangenaam gevoel.

    -maagzuur

    -eten valt niet altijd lekker

    -pijnlijke borsten

    -steken rond baarmoeder/eierstokken gehad

     

    Kan het zijn dat de antibiotica ervoor zorgt dat mijn menustratie verlaat en voor deze klachten zorgt? Of is de kans ook aanwezig dat dit al een zwangerschap is?

     

     

    Reageer
    #2

    De antibiotica zal daar geen invloed op hebben. Doe een zwangerschapstest als je denkt zwanger te kunnen zijn

    Reageer
    #3

    Pilgebruik werkt ontregelend op je hormoonhuishouding. Het bevordert een toestand van oestrogeendominantie, werkt verhogend op het cortisol en zorgt voor verliezen aan diverse vitaminen, mineralen en andere stoffen. Dit herstelt zich niet zomaar vanzelf na het stoppen.

    Antibiotica werken verstorend op je darmflora, zorgen voor verliezen aan diverse vitaminen en mineralen en verminderen een bepaald enzym, DPP-IV.

    Alcohol werkt op diverse manieren ontregelend. Zo zorgt het, door de snelle suikers, voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel, voor afbraakproducten, is het een belasting voor je lever, werkt het ontregelend op je hormoonhuishouding en zorgt het voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Dit vooral bij regelmatig gebruik.

    Dit alles bij elkaar kan klachten geven dus als je lichaam je lief is, zou ik zorgen voor volwaardige voeding en wat voedingssupplementen. Op internet kan je vinden hoe je de oestrogeendominantie kan omkeren.

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief