Dikke buik geen menstruatie

  • #1

    Goedenavond,
    Ik ben een meisje van 18 en word al heel lang niet meer ongesteld ik heb wel drie keer tot vijf keer heel hard plotseling gebloed . Dit gebeurde twee tot drie maanden lang en ik ben naar de huisarts gegaan aangezien ik ook was aangekomen hij zei mij me geen zorgen te maken omdat ik volgens hem een darmontsteking moest hebben die na twee maanden over moest zijn, vervolgens ben ik de afgelopen maanden ook niet ongesteld geworden. Mijn buik is wel dik en ik weet het echt niet meer jongens iemand die iets meer weer?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je toch vooral terug moet gaan naar de huisarts... het is moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen.  Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de gyneacoloog

    Reageer
    #3

    Bij een onregelmatige cyclus of uitblijvende menstruatie kunnen er zaken spelen als insulineresistentie en oestrogeendominantie. Kan je het nodige over vinden op internet en wat je er aan kan doen middels voeding, bepaalde supplementen en aanvullende middelen. Voor een goede hormoonwerking zijn ook allerlei stoffen nodig; vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. bij tekorten kunnen er problemen optreden. Ook zijn er homeopathische middelen ter ondersteuning van je cyclus.

    Als je al problemen hebt met je darmen is goede voeding ook belangrijk, inclusief oplosbare vezels. Zo zijn psyllium, inuline en appelvezels goed voor je darmen en helpen ze een stabiele bloedsuikerspiegel, wat ook belangrijk is voor je hormonen. Ook kunnen stoffen als magnesium en vitamine D goed zijn voor je darmen.

    Reageer
Reageer op: Dikke buik geen menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief