anticonceptie en eetstoor"/> anticonceptie en eetstoornis - Medische Forum - Dokter.nl

anticonceptie en eetstoornis

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb een vraagje aan jullie en ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik slik op dit moment de pil en heb een vaste vriend. Wij doen het eigenlijk altijd zonder condoom, zijn elkaars eerste contact zeg maar. Ik heb daarbij een eetstoornis. Mijn pil neem ik altijd 's avonds in. Overdag braak ik ongeveer 5x, ik heb bij de apotheek nagevraagd of dit kwaad kon en zij zeiden van niet omdat de pil al is opgenomen in mijn bloed.

  In mijn stopweek laxeer ik heel veel. Ik durf dit niet te doen wanneer ik de pil slik omdat ik dan diaree heb zeg maar. Nu vraag ik me af, is het in de stopweek wel veilig om diaree te hebben? Ik doe dit namelijk al jaren zo maar ben nu ineens bang dat ik zwanger kan raken.

  Willen jullie alsjeblieft reageren?

  Reageer
  #2

  Ik kan je vraag niet beantwoorden maar denk dat het misschien verstandig is eens hulp te zoeken om je eetstoornissen proberen op te lossen? Dit klinkt erg makkelijk, en zo bedoel ik het helemaal niet. Maar ik hoop voor je dat je deze een beetje onder controle kan krijgen en een gezonder en gelukkiger leven kan leiden.

  Reageer
Reageer op: anticonceptie en eetstoornis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif