Diarree en buikpijn

 • #1

  Hoi!
  Afgelopen zaterdag heb ik begin middag wat dunnere poep gehad. Ik zit aan de pil en die slik ik iedere avond. Zondag ochtend heb ik seks gehad. Met de gedachte dat ik alsnog beschermt ben.
  Op de zaterdag of zondag (dat weet ik niet meer) heb ik ook nog eens een extra pil geslikt in de middag.

  Sinds maandagochtend heb ik een onrustige buik vooral wanneer ik stil sta/zit of in bed lig. Ik was bang dat ik zwanger ben, dus voor de zekerheid een morning afterpil op dinsdag geslikt. Het is nu donderdag en mijn buik is nog steeds onrustig, alsof de spieren samen knijpen. Is dit een teken van zwangerschap of heeft het met totaal iets anders te maken?
  Genoeg water drink ik iig.

  Reageer
  #2

  Je kunt binnen 1 week onmogelijk zwangerschapssymptomen hebben. Je had de bijsluiter van de pil eens kunnen lezen. Daar staat namelijk in dat diarree alleen maar invloed heeft op de pil als dat binnen 4 uur NA inname van de pil is. Dus een extra pil was niet nodig geweest en de MAP al helemaal niet. De klachten hebben wellicht nog met de diarree te maken of misschien de MAP.
  Nou ben je in ieder geval niet meer beschermd door e pil omdat je de MAP hebt gebruikt. Je moet de strip wel verder gewoon afmaken. Na de stopweek ben je dan weer beschermd door de pil

  Reageer
Reageer op: Diarree en buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief