Stopweek werking

  • #1

    Hallo!

    Ik heb een ultra domme vraag.
    Maar ik realiseer mij net dat ik door al mijn pillen strips heen ben. Afgelopen Maandag mijn laatste pil gehad. Dinsdag was de 1e dag van mijn stopweek. Ik heb de apotheek gebeld om bij te bestellen en die zegt dat mijn pil er pas dinsdag is ivm Pinksteren.

    Ik had paniek omdat ik dacht dat er dan 8 dagen tussenin zitten. De assistente zei dat dit het geval is; 7 hele dagen stoppen en de dag erop weer slikken. In mijn geval zal volgende week maandag dan mijn 7e stopdag zijn, en dinsdag de 8e, maar dan slik ik de pil weer. Klopt het wat de assistente zei en ben ik dan alsnog goed beschermd?
    Ik was namelijk eerder in de veronderstelling dat de stopweek 7 dagen duurt, maar dat je de pil weer hoort te slikken op de 7e dag van de stopweek, maar niet een dag na die 7 dagen.

    Groeten

    Reageer
    #2

    Een stopweek duurt dus zoals de assistente al zei: 7 pilvrije dagen. Als je dus op maandag de laatste pil slikt, moet je een wek later op dinsdag weer starten,
    Een assistente weet echt wel wat ze zegt hoor

    Reageer
Reageer op: Stopweek werking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief