Pillen

  • #1

    Goedemiddag

    Ik heb mijn stopwerk gehad maar sinds dat ik weer zes dagen de pil slik, gaat het niet zo soepel. Ik had voor mijzelf de tijd gezet dat ik elke dag rond half 2 mijn pil slik. De derde dag heb ik mijn pil geslikt rond 11 uur omdat ik het bijna vergeten was. Normaal ben ik van punctueel mijn pillen slikken, maar de afgelopen dagen zit er telkens een uur tussenin, een uur eerder of later dan normale tijd. Soms wat langer.
    Nu ben ik bij mijn vriend en hebben wij seks gehad zonder condoom. Ik heb een wekker gezet voor mijn pil want ik heb hem thuis laten liggen, vergeten.
    Ik slik alsnog mijn pil vandaag maar dan ook weer inconsistent en dus 6 uur later dan normaal, aangezien half 2 mijn streeftijd is. Ben ik alsnog beschermd tegen zwangerschap?

    Omdat ik eerst seks heb gehad voordat ik de pil heb geslikt van vandaag. Ik slik hem uiteindelijk wel vandaag maar toch vroeg ik het mij af.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Als er 1-3 uren verschil inzit is dat geen probleem.

    Reageer
    #3

    En voor vandaag dan? Pil is niet te laat omdat hij te laat is bij 12 uur later inslikken dan normaal. Maar vandaag heb ik hem 6 uur later dan normaal. Seks gehad voor inslikken pil, maar ik slik hem straks nog wel in (6 uur later dan gewild). Levert mij dit een kans op zwangerschap op?

    Reageer
    #4

    Ook dat zal geen probleem zijn, maar het is wel belangrijk om de pil toch regelmatiger te gaan nemen

    Reageer
Reageer op: Pillen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief