Tijden pil

  • #1

    Goedenavond,

    Momenteel zit ik in de stress en ik word van plek naar plek gestuurd. Internet zegt anders dan bijv doktersassistente.
    Waar het op neerkomt is dat morgen de 5e dag is van mijn stopweek is, ik ben niet ongesteld maar merk lichte buikkrampen op.
    Ik heb al mijn pillen geslikt, en doe het op vaste tijdstippen. Maar 2 dagen, in de 3e week zat er veel tijd tussenin. Normaal gesproken slik ik ze om 12 uur smiddags. Een dag om 10 uur savonds geslikt want gaf die dag ik veel over. Ik was ziek. De dag erop om 6 uur savonds geslikt om te compenseren met de tijd. Doktersassistente zegt dat het niet uit maakt. Zolang ik de pil maar slik. Internet zegt dat vaste tijden belangrijk zijn? Kan ik alsnog zwanger zijn? (Test gedaan: deze was negatief)

    Verder gisteren, de derde dag van mijn stopweek (onveilige) seks gehad. Alle bronnen die ik op het internet ben tegen gekomen zeggen dat ik dan alsnog beschermd ben. Mits ik mij aan de pillen regel heb gehouden. Ik heb elke dag geslikt, ook op vaste tijden, op die 2 dagen na. Moet ik alsnog een noodpil slikken?

    3e vraag:
    Het is mij nooit opgevallen dat je moet beginnen met het slikken van de pil op aangegeven dag van de strip, die overeenkomt met de echte dag. Heb dit nooit gedaan, altijd van de eerste pil bovenaan naar beneden toe gewerkt. Kan mij dit problemen hebben opgeleverd? Tot nu toe geen problemen mee gehad namelijk

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Wat betreft de tijden zal geen probleem zijn,er zat minder dan 12 uur tussen.

    Wat betreft de dagen, is afhankelijk van wat voor pil je gebruikt.
    Bij een 3 fasen pil maakt het wel degelijk uit, bij "gewone " pillen staat de dag erop zodat je kunt zien of je je dagelijkse pil hebt ingenomen.

    Reageer
    #3

    Ik heb het gedubbelcheckt en volgens mij slik ik een 3 fasen pil. Ik ben op de maandag van de strip ermee begonnen terwijl ik er zaterdag mee had moeten beginnen. Is dit een groot probleem? Kan jij me uitleggen hoe dat zit zodat ik niet weer dezelfde fout maak?

    Verder, nog steeds geen omgesteldheid. Kan ik zwanger zijn? En moet ik een noodpil innemen voor de seks van anderhalve dag geleden?

    Reageer
    #4

    Het is allemaal geen probleem. Maar probeer nou met de nieuwe strip op de goede dag van de strip te beginnen. Dat is gewoon makkelijker.
    Je menstruatie kan wat later zijn vanwege het geschuif met de pil

    Reageer
Reageer op: Tijden pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief