Gestopt anticonceptie, ontpillen?

  • #1

    Met advies van de huisarts ( inverband somberte tijden) gaan we even kijken hoe het is als ik stop met de pil voor een paar maanden.

    Ben nu 1 maand gestopt en mijn cyclus hoort zoals het moet lopen. Ik werk vanacht wakker met hevige buikpijn, en toen ik naar de wc was gegaan kwam er natuurlijk veel bloed uit. Ik liep weer naar boven en viel bijna flauw , en begon te transpireren. Heb later wat water gedronken en gegeten. Sochtends voelde ik me nog beroerd maar na eten van appel en yoghurt ging het iets beter. Maar de hele dag voel ik me heel erg vermoeid. Flauw gevoelte en beetje misselijk af en toe. Ook gespannenheid ligt op de loer. ( Angstig worden om even een drogist in te lopen)

    Ik heb dit natuurlijk nog nooit kunnen ervaren met de menstruatie ( slik al vanaf mijn 14e) . Maar kan dit van het ontpillen zijn? Zo ja, kan ik dan beter kijken wat het volgende maand doet?

    Alvast bedankt!!

    Reageer
    #2

    Ik kan zo niet zeggen of het nou van het ontpillen is of avn de andere klachten. Bespreek het met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Gestopt anticonceptie, ontpillen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief