Pil vergeten

  • #1

    Hallo,
    Ik ben mijn pil vergeten in de tweede week, dus op dag 13. Vandaag terug tijdig geslikt. Ik moet nu nog 7 pillen slikken tot de stopweek aanbreekt. Kan de vergeten pil van gisteren kwaad? Of moet ik nu extra voorbehoedsmiddelen gaan gebruiken? In geval van wel, wanneer zou ik weer gewoon beschermd zijn door de pil?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    In de bijsluiter van je pil vindt je precies wat je bij een vergeten pil moet doet......
    Ik begrijp werkelijk niet dat het niet in je op komt om daar zelf even een heel klein beetje moeite voor te doen om dat even op te zoeken.
    Als je in staat bent op een forum terecht te komen, moet de zoekopdracht "pil vergeten dag 13" of "pil vergeten week 2" toch ook lukken

    Reageer
    #3

    @Suus, als je alleen maar zo’n arrogante reacties kunt plaatsen, hou het dan voor jezelf! Daar heeft werkelijk niemand wat aan. Uw reactie is totaal geen meerwaarde en volledig nutteloos in dit geval! Dit is totaal niet de bedoeling van een forum, dus misschien laat je het best over aan de mensen die hier deftig willen op antwoorden en niet zo’n gedrag vertonen!

    Ik beslis namelijk zelf waar ik de informatie wil vandaan halen en ben zelf wel slim genoeg om te weten waar ik die kan vinden! Maar ik ga me zeker niet verantwoorden waarom ik hier op dit forum om advies kom vragen!

    Reageer
    #4

    Dat heeft niks met een arrogante reactie te maken. Het is puur een observatie van mijn kant.

    Het kan trouwens ook gewoon dom zijn niet zelf even wat onderzoek  te doen. Namelijk omdat je door op een forum op antwoord te wachten, de tijd kunt verspelen om je pil alsnog in te nemen. Maar dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten.

    Het is in mijn ogen een stukje eigen verantwoordelijkheid, als je medicatie gebruikt, je ook weet hoe het werkt en hoe je er mee om gaat. En dan vind ik het schrikbarend hoeveel mensen er anticonceptie gebruiken zonder enig besef te hebben hoe dat werkt en hoe je het correct gebruikt. En tuurlijk is het dan veel makkelijker om via een forum een antwoord te vragen,dan daar zelf even moeite voor te doen. Want als je nog een keer een pil vergeet of iets dergelijks, dan vraag je dat gewoon weer aan iemand anders, die wel de moeite heeft gedaan om even de bijsluiter te lezen.

    Reageer
    #5

    Dat kan geen kwaad in de tweede week. Maar om doorbraakbloedingen te voorkomen had je ze alsnog kunnen innemen.
    Maat dit kun je dus ook in de bijsluiter van de pil vinden

    Reageer
Reageer op: Pil vergeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief