Online ZorgZus
 • #1

  Hoelang na gebruik van EllaOne kun je nog bijwerkingen ervaren? Ik heb EllaOne 2x kort na elkaar geslikt waarvan de laatste op 26 november. Ik ben daarna 3 dagen later dan gepland ongesteld geworden en deze verliep in principe zoals gewoonlijk. Nu zit ik op dag 15 van mijn nieuwe cyclus en is het bijna 1 maand geleden dat ik EllaOne nam. Toch heb ik juist nu, sinds een week last van lichte buikkrampen alsof ik weer ongesteld moet worden en krijg ik kleine pukkeltjes. Ik heb inmiddels al 3 testen gedaan waarvan 2 early en en 1 gewoon en die zijn alle3 negatief.

  Kunnen deze klachten toch nog de nasleep van EllaOne zijn? Of is er toch nog een kans dat ik zwanger ben? Ik las dat een kans op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap na de MAP iets groter is. Moet ik me nog zorgen maken dat dat het geval is en ik dat ik daarom negatief test of zou ook in dat geval de test nu positief moeten zijn? Laatste test was gisteren. Dat is al 25 dagen na de onbeschermde sex.

  Dankjewel.

  Reageer
  #2

  dat zou idd van de ella one kunnen zijn.

  Reageer
  #3

  Dankjewel voor je reactie. Ik hoef me dus geen zorgen te maken om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap na deze 3 negatieve testen en 1x menstruatie of doorbraakbloeding van de MAP? Ik neem aan dat 25 dagen na de sex een test wel positief zou moeten zijn buitenbaarmoederlijk of gewoon?

  Ik maak me een beetje zorgen omdat ik de klachten ook wel herken van een eerdere zwangerschap.

  Reageer
  #4

  Hoezo een buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Geen enkele reden om daaraan te denken

  Reageer
Reageer op: EllaOne
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief