Vergeten pillen

Online ZorgZus
 • #1

  Hey.
  Ik ben 4 dagen mijn pil vergeten en heb daarvoor en daarna gewoon sex gehad met mijn vriend. Ik heb die dagen toen ik er achter kwam 2 om 2 pillen gedaan (2 per dag)zodat ik weer bij liep. Alleen komt er nu steeds bloed vrij na het vrijen en de eerste 4 dagen na het vergeten van de 4 pillen.Ik heb dit nu al en tijd na elke keer als ik sex heb gehad, ik krijg steeds bloed. Ik heb al en zwangerschaps test gedaan ergens vorige week en die was negentief. Echter heb ik nu alsnog last van bloed tijdens/na de sex en maak ik mij en beetje ongerust.
  Verder heb ik nergens last van maar dus wel van de bloedingen terwijl het nu al 1,5 week geleden is dat dit is gebeurd. Ik ben mijn strip gewoon gaan afmaken en heb morgen mijn laatste pil. Wat zijn de stappen die ik nu alsnog kan ondernemen en hoe moet ik nu verder.
  Help a girl out….

  Reageer
  #2

  Als je telkens bloedingen hebt na seks moet je daarmee naar de huisarts gaan. Het kan een infectie zijn

  Reageer
  #3

  heeft het vergeten van de pil daar niks mee te maken? Dat ik bloedingen krijg en misschien zwanger kan zijn? Of is dat uitsluitend.

  Reageer
  #4

  Het zou van de MAP kunnen zijn, maar je zult er toch mee naar de huisarts moeten gaan. Contactbloedingen moeten altijd onderzocht worden. Er is kans op een infectie of een soa
  Je hebt zwangerschapstesten gedaan die allemaal negatief waren. Maar testen kan eigenlijk pas vanaf 2 weken na de seks

  Reageer
  #5

  Oke super bedankt! Ik ga meteen een afspraak inplannen!

  Reageer
Reageer op: Vergeten pillen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief