Ulipristal

Ulipristal - Medische Forum - Dokter.nl

Ulipristal

Online ZorgZus
 • #1

  3 weken geleden wat mis gegaan met de seks. 2 dagen later Ulipristal genomen. Een week na de seks de pil geslikt, dus 7 dagen. Daarna stopweek ingelast en nu weer 4 dagen aan het slikken van de pil. In de bijsluiter staat extra bescherming tot volgende menstruatie. Maar de pil heeft geen echte menstruatie, dus dit begrijp ik niet helemaal. Wanneer weer beschermd ?

  Reageer
  #2

  Kan er even niet echt wijs uit worden...
  "3 weken geleden wat mis gegaan met de seks. 2 dagen later Ulipristal genomen.": Slikte je toen de pil? In welke week van de strip is het misgegaan? heb je de strip verder afgemaakt?

  Reageer
  #3

  Lijkt me dat je na de morning after pil niet direct beschermd bent en beter geen stopweek kan houden. Overigens zijn al die kunstmatige hormonen natuurlijk slecht voor je lichaam.

  Reageer
  #4

  Ik slik de pil door dus weet niet welke week. Ik heb de strip afgemaakt dit was nog een week. Toen heb ik een stopwerk ingelast en nu ben ik weer vier dagen aan het slikken.

  Reageer
  #5

  Dus de vraag die ik heb is, wanneer ben je weer beschermd na het slikken van de Morning after. Bij levongestel is het een week daarna na het slikken van de pil. Maar bij ultipristal begrijp ik dit niet ?

  Reageer
  #6

  Gebruik daarna tijdens het vrijen extra bescherming, zoals een condoom. Ga daarmee door tot de volgende keer dat u ongesteld wordt.

  Dit staat in de bijsluiter. Maar dat betekent dat ik na de stopweek meteen weer beschermd ben ?

  Reageer
  #7

  Na de bloeding in de stopweek ben je weer beschermd

  Reageer
  #8

  Heb een vraag. Nam 3 jaar de pil non stop. Alleen heb ik een maand de pil/ maand en half de pil gestopt wegens geen relatie. Alleen is mijn vraag wanneer ik terug veilig ben? Neem die nu terug 6 dagen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Als je op de eerste dag van de menstruatie bent gestart met de pil, ben je vanaf de eerste pil beschermd. Begin je op de 2-5de dag van de menstruatie ben je na 7 dagen slikken beschermd. Begin je op een andere tijdstip ben je de eerste 14 dagen dat je de pil neemt niet beschermd

  Reageer
Reageer op: Ulipristal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif