langere tijd doorslikken van pil

 • #1

  Ik zou graag willen weten of er dames zijn die al een langere tijd de pil slikken zonder stopweek (dus niet eenmalig voor vakantie extra strip). Want ik slik nu 2 strips achter elkaar en heb dan mn pauzeweek. Op zich is daar niks mis mee( heb ook geen zware menstruatieklachten), maar het zou zo fijn zijn om die "ongesteldheid" nog verder op te schuiven.
  Ik heb namelijk al eens gelezen dat de pauzeweek is bedacht omdat vrouwen dan toch nog het gevoel van een natuurlijke cyclus hebben.
  Ik ben al 10 jaar aan de pil, heb nog geen kinderen en ook nog geen kinderwens. Heb al aan mirena spiraal zitten denken maar ik lees daar alleen maar ellende over.
  Iemand ervaring met doorslikken van meerdere strips?

  Reactie
  #2

  collega van me slikt altijd door, schijnt geen probleem te zijn want de menstruatie die je hebt als je de pil slikt is toch een soort van "fake" (zoals je zelf al schreef)

  Reactie
  #3

  http://www.dokter.nl/forum/Anticonceptie-abortus/46863-Pil-doorslikken/Page-4.html

  Reactie
  #4

  hey hallo

  ik zelf ben zo 7 jaar aan de pil en slik hem nu zo 4 jaar door, word kots misselijk zo te zeggen van mentruatie, heb zelf overal beetje na gevraagd enzo, en kan geen kwaad het door slikken, schijnt alleen als je stop alles wat langer duurt voor op gang komt, En je heb ook kan op door braak bloedingen!

  Reactie
  #5

  De pil is er in principe voor gemaakt om doorgeslikt te worden. Doorslikken is ongevaarlijk.

  Nadeel is dat de doorbraakbloeding erg hevig en onverwacht kan komen. Als je het prettig vindt kun je dit beter plannen door een stopweek in te lassen. Ook dit is niet ongezond of gevaarlijk.

  Reactie
  #6

  doe ook regelmatig 5 a 6 maanden doorslikken, geen probleem

  Reactie
  #7

  De pil doorslikken is in principe ongevaarlijk.

  Reactie
Reageer op: langere tijd doorslikken van pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief