Kans op zwangerschap

  • #1

    Kan je zwanger raken door eikel een beetje tegen de vagina aan duwen? Geen penetratie (lukte niet omdat ze te straks was, nog maagd). Er is ook geen sprake geweest van klaarkomen in de buurt van haar vagina. Ik ben op haar billen klaargekomen en daarna meteen gaan douchen.

    Is er een kans dat ze zwanger is?

    Reageer
    #2

    Zo raakt ze niet zwanger

    Reageer
    #3

    Bedankt meneer.

    Op internet lees je zo veel enge verhalen dat alleen bij contact van geslachtsdelen al zwanger kan raken als er een beetje voorvocht is.

    Ook als er sprake is van voorvocht, dan zou je toch voorbij de maagdenvlies moeten gaan om een kans te hebben op zwangerschap. Of zie ik dat verkeerd?

    Reageer
    #4

    Dat hoeft niet perse, maar er moet wel sprake van sperma zijn. En in voorvocht zitten biologisch gezien geen levende spermacellen, tenzij er kort tevoren( enkele minuten) een zaadlozing zou zijn geweest en er niet geplast is.

    Reageer
    #5

    Bedankt. Er was geen sprake van eerdere zaadlozing. Dus de kans is minimaal?

    Reageer
    #6

    Geen kans

    Reageer
Reageer op: Kans op zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief