Kan ik zwanger zijn?

Online ZorgZus
 • #1

  Op 9 april werd ik ongesteld in m'n stopweek. 12 april ben ik weer begonnen met nieuwe strip (netjes eerste dag). 18 april heb ik seks gehad met condoom maar die was geklapt terwijl hij gekomen was dus heb toen 2 uur daarna een map genomen, omdat dat vroeger altijd tegen me gezegd werd voor zekerheid.

   

  Ben gewoon verder gegaan met m'n strip en geen 1 gemist. Vervolgens was de condoom weer gescheurd op 23 april, dit keer met alleen voorvocht. Maar hoe ik net dat las dat ik niet meer veilig ben na de map ben ik wel beetje bezorgd. Ben de 6 mei begonnen met ongesteldheid leekt het want begon met bruin bloed en daarna 1 veegje lichtrood bloed en 7 mei zette zich het door. (is dit innestelingsbloed?)

   

  Simpelweg de vraag is. Kan ik zwanger zijn, want ik zou anders nu al op 8 weken ofz zitten en dan moet je toch al aardig wat merken. Heb geen gevoelige borsten niks, ook geen ochtendmisselijk. Af en toe wel buikpijn maar dat had ik altijd al.

   

  Bedankt alvast

  Reageer
  #2

  Ik vraag me af waarom je de map gebruikt als je ook de pil gebruikt. Als je de pil goed gebruikt ben je gewoon doorgaand beschermd.
  Als je de map gebruikt als je ook de pil slikt, ben je dus niet meer beschermd door de pil tot na de daarop volgende stopweek

  Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief