Hoeveel minimale pilvrije dagen.

  • #1

    Hallo, ik vroeg me af hoeveel minimale pilvrije dagen ik moet hebben voordat ik weer aan m'n volgende pilstrip begin? Ik weet dat het maximaal 7 dagen is, dan ben je nog "veilig"

    Ik hoor van meerdere mensen dat ze eerder al beginnen met slikken. Na hoeveel dagen kan ik weer beginnen en ben ik nog steeds beschermd?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    met 7 dagen. Dat is een normale stopweek. Ze werkt niet beter als je de stopweek korter maakt

    Reageer
    #3

    Nee dat begrijp ik, maar ik lees dat er meer mensen zijn die niet 7 dagen wachten tot ze beginnen aan een nieuwe pilstrip, maar dat ze een paar dagen eerder beginnen. Kan dit? En zo ja, hoelang moet ik wachten voordat ik dat kan doen? Of kan dit juist niet, en ben ik als ik eerder begin met slikken niet meer veilig?

    Bijvoorbeeld, maandag is mijn pilstrip leeg, en begin ik de volgende week dinsdag weer met slikken. Netjes 7 dagen erna, maar kan ik dus al eerder slikken en ben ik dan nog steeds beschermd?

    Reageer
    #4

    Ik zou dan toch minimaal 5 dagen doen. korter is niet zo heel goed voor je baarmoeder.

    Reageer
    #5

    Okay! Dus dat kan gewoon en dan ben ik alsnog beschermd toch?

    Reageer
    #6

    Ja hoor

    Reageer
Reageer op: Hoeveel minimale pilvrije dagen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief