Na Ellaone geen bloeding, toch zwanger?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb op 27 mrt onveilig seks gehad met mn partner. Hij heeft zich teruggetrokken maar of er nou beetje sperma achtergebleven is, weet ik niet. Volgende dag 28 mrt heb ik de Ellaone geslikt (binnen 12 uur). Volgens mijn berekening zou mijn ovulatie op 29 maart plaatsvinden. Ik heb tot op heden geen ontrekkingsbloeding gehad, is dit normaal? Lees namelijk dat veel vrouwen na inname van de map wel ontrekkingsbloeding krijgen na paar dagen. Tot op heden geen bloedingen. Vorig week heb ik wel lichte buikkrampen gehad en deze week ook alweer. Heb sinds 2 a 3 dagen het gevoel dat ik ieder moment ongesteld kan worden (ongemakkelijk gevoel in onderbuik). Ik hoor over een week te menstrueren. Ik maak me best zorgen. Is dit een teken dat ik zwanger ben?

  Reageer
  #2

  Het kan best wel een weekje/10 dagen duren voordat er een bloeding optreedt. ( als die al komt)

  Reageer
  #3

  Met ontrekkingsbloeding bedoelde ik eigenlijk tussentijdse bloeding (doorbraakbloeding) door de map. Dit is bij mij niet het geval geweest. Wil dit dan zeggen dat ik mogelijk zwanger ben of hoeft er niet bij ieder vrouw een tussentijdse bloeding op te treden?

  Ik merk wel dat ik sinds 2 dagen witte afscheiding heb, zou dit een teken kunnen zijn van een eventuele zwangerschap?

  Reageer
  #4

  Niet iedereen krijgt die bloeding

  Reageer
  #5

  ik ben nu 6 dagen overtijd. Nog steeds niet ongesteld. Na 3 dagen overtijd te zijn heb ik een zwangerschapstest gedaan was negatief. Vanochtend weer een die was ook negatief. Is er toch nog een kans dat ik zwanger ben? Of is het een bijwerking van de Ellaone dat ik nog steeds niet ongesteld ben?

  Reageer
  #6

  Dat kan idd een bijwerking van de ella-One zijn

  Reageer
Reageer op: Na Ellaone geen bloeding, toch zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief