Verloskundige

  • #1

    Hee allemaal.

    Ik heb een vraagje en hoop er duidelijkheid over te krijgen want ik maak me er momenteel erg druk om!

    Ik ben 4 jaar geleden ongewild zwanger geraakt en dus de moeilijke beslissing moeten maken om de zwangerschap af te breken dit is in een kliniek gedaan.

    Nu ben ik net weer gestopt met de pil om wel een gewenste zwangerschap te kijgen maar ik maak me een beetje druk om het feit of ik ooit in de toekomst het moet vertellen tegen de verloskundige!?? Ik heb hier namelijk totaal geen behoefte aan en wil die nare tijd afgesloten houden!

    Weet mss iemand hier iets meer over? Wat een verloskundige kan vragen en of ze zo iets kunnen vragen en moet ik dan zeggen dat (dit) het eerst kindje is en dan niks zeggen over toen?

     

    Groetjes kimmy

     

    Reageer
    #2

    Dat is niet verstandig. Ik begrijp dat je het vervelend vindt, maar het is tochnecht verstandig om alle relevante informatie te geven die iets met een zwangerschap te maken kunnen hebben

    Reageer
Reageer op: Verloskundige


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief