Zwanger door vingeren?

 • #1

  Beste,

  Mijn vriendin en ik hebben elkaar afgetrokken en gevingerd. Ik was klaargekomen, daarna handen niet heel goed afgeveegd maar er zaten geen klodders meer op zegmaar. Toen even naar beneden, verschillende voorwerpen aangeraakt, en weer naar boven. Dat duurde bij elkaar denk ik iets van 7 minuten. Boven uiteindelijk weer gevingerd. (Sperma die er op zou kunnen zitten zou echt een superkleine hoeveelheid zijn wat meer zou lijken op klamme handen). Zou zij hiervan zwanger kunnen zijn geraakt? Ik weet niet of je zwanger kan worden van sperma hoeveelheid kleiner dan een condensdruppel.

  Daarna seks gehad, met condoom. Na condoom af doen wel mijn penis aangeraakt, voelde klam en vochtig aan (door sperma). Maar weer zouden er dan zeer kleine hoeveelheden sperma opzitten. Daarna nog bed aangeraakt, me lichaam enzv.

  Morning after pil is ook genomen.

  Ik ben echt heel erg bang dat ze zwanger is.

  Is het dus mogelijk om zwanger te geraken van hoeveelheden sperma die kleiner dan een druppel zijn en enige tijd buiten het lichaam zijn geweest en tevens verschillende voorwerpen hebben aangeraakt?

  Reactie
  #2

  Zo raakt ze toch niet zwanger hoor. Na 7 minuten is eventueel sperma wel dood

  Reactie
  #3

  En de sperma die in de condoom zat en toen klam en vochtig aanvoelde op mijn hand? Daarna aangekleed en dus dingen aangeraakt. Heb misschien daarna nog wel gevingerd, weet het niet meer precies. Maar ik ben dus benieuwd of je zwanger raakt van die heeele kleine hoeveelheid sperma, maar kan geen wetenschappelijke bewijzen vinden, u wel? Of andere bewijzen.

  Reactie
  #4

  Er hoeft niet veel sperma te zijn om zwanger te raken. Maar zoals ik al schreef: zo raakt ze niet zwanger. Na 7 minuten en dan ook nog uitgesmeerd over de huid, zijn de spermacellen toch dood hoor

  Reactie
  #5

  Oke dus ook de sperma die in de condoom zat, waarvan een minieme hoeveelheid op mijn hand terecht is gekomen, die is afgeveegd over huid en haar en kleding, zal haar dus niet zwanger maken. Ella one ook genomen binnen 48u. Kansen onder de 5%?

  Reactie
  #6

  0%

  Reactie
  #7

  Was wel in haar vruchtbare periode.. ik kan gewoon geen wetenschappelijk bron vinden die zegt hoeveel sperma er minimaal nodig is om iemand zwanger te maken, vandaar de stress.

  Reactie
  #8

  Ze raakt zo echt niet zwanger

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bedankt voor uw reacties John.

  Reactie
Reageer op: Zwanger door vingeren?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief