Ben Ik zwanger?

  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 16 en ik heb een vriend van achttien. Een paar weken geleden had ik de pil keurig geslikt. Dag 1-5 keurig geslikt. Dag 5 was ik hem vergeten in de avond om tien uur. Toen heb ik hem 12 uur later, in de ochtend geslikt. Dag 6 en 7 heb ik hem precies op tijd geslikt. Dag 8 had ik sex toen heb ik hem ook precies op tijd geslikt. Inclusief de dagen erna. Ik ben nu na een paar weken van contstant goed slikken op vakantie s'nachts opeens erg misselijk geworden. Ik heb vier keer overgegeven. Ik maak me zorgen. En ik ben bang dat ik zwanger ben. Verder heb ik geen zwangerschaps verschijnselen. Geen gevoelige tepels, geen hoofdpijn, geen last van mijn buik. Ik moet nog 6 pillen voordat mijn strip op is. Dan plan ik en stop week in. Ben ik zwanger? Wat moer ik doen als ik zwanger ben?

    Reageer
    #2

    Zou het misschien kunnen dat je iets verkeerds hebt gegeten of gedronken op vakantie?

    Reageer
    #3
    • Ik zou het niet weten.de dag daarna, vandaag ben ik nog steeds misselijk. Bijna niks hou ik binnen. Ik had diezelfde dag wel veel gegeten maar niet iets ongewoons, geloof ik.
    Reageer
    #4

    Hoe groot is de kans dat ik zwanger ben?

     

    Reageer
    #5

    Ik denk toch dat het van eten en drinken is.
    Als je in de stopweek niet ongesteld wordt, doe dan een zwangerschapstest

    Reageer
    #6

    Je hebt de pil vergeten in week 1. Dan is er een hele kleine kans

    Reageer
    #7

    Ontzettend bedankt!?

    Reageer
Reageer op: Ben Ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief