Vraag

  • #1

    Hallo,

    mijn vriendin slikt al erg lang de pil. Nu heeft ze erg veel last van hoesten en moest ze vannacht braken tijdens een hoestaanval. Daarbij kwam een beetje kots mee, maar niet veel zei ze. Een kleine tijd na het innemen van de pil. Zelf zegt ze dat het erg weinig was en daarom niet nodig om een nieuwe te nemen. Ik wilde het toch even vragen: is het zo dat de pil minder of niet werkt zodra de hele maaginhoud wordt overgegeven?

    Reageer
    #2

    Het was dus niet echt volledig overgeven, meer veel slijm dat vrij kwam in de hand tijdens het hoesten

    Reageer
    #3

    Alleen als de hele maaginhoud wordt opgegeven

    Reageer
    #4

    Oke bedankt. En het volgende: mijn vriendin slikt al lang de pil zoals ik dus zei. Laatst had ze de stopweek uitgesteld en kreeg ze een doorbraakbloeding. Toen heeft ze de stopweek ingelast en deze volledig afgerond. Nu slikt ze weer de pil 2.5 week en heeft ze weer een doorbraakbloeding. Ze zegt zelf dat het komt doordat ze daarvoor al langere tijd de stopweek heeft overgeslagen. Kan dat?

    Reageer
    #5

    Ja dat zou kunnen. Ze kan dan beter de komende 3 strippen niet meer doorslikken maar telkens een stopweek inlassen

    Reageer
Reageer op: Vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief