Ontpillen

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een week of drie geleden gestopt met de pil. Ik kreeg al een aantal maanden haast geen ontrekkingsbloeding. Ik heb er daarom voor gekozen om een tijdje geen pil te slikken. Ik heb een vaste relatie en we gebruikten altijd al een condoom, maar toch vind ik het spannend om nu alleen een condoom te gebruiken. Zodra ik weer ongesteld ben geworden, wil ik de pil gaan slikken. Is dit verstandig om dan gelijk mijn hormoonhuishouding om te gooien? Wat is hierin verstandig? Ik heb tot nu toe nog geen klachten over het stoppen met de pil. Ik hoop dat ik weer snel op de 'gewone' manier ongesteld word. Wie kan mij hierin adviseren?

    Reageer
    #2

    In principe zou je dat zo kunnen doen.

    Reageer
    #3

    wat is de gemiddelde tijd dat een lichaam nodig heeft om te herstellen van jarenlang pil gebruik en dus weer op de natuurlijke manier ongesteld te worden? 

    Reageer
    #4

    Die vraag kan niemand beantwoorden. Dat zal voor iedereen anders zijn.

    Reageer
Reageer op: Ontpillen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief