Ben ik nou zwanger?

 • #1

  hallo dames,

  Ik voel me echt hopeloos. Donderdag 26 juli heb is last gehad van diarree in de avond toen ik net mijn pil om 21:00 wou innemen. Heb het vervolgens ingenomen zonder een 2e in te nemen omdat er in de bijsluiter staat dat als je moet overgeven of diarree krijgt binnen 3/4 uur na pilgebruik je nog 1 pil voor de zekerheid moet innemen. Omdat het later is dan 3/4 uur heb ik het niet gedaan. 2 augustus heb ik onveilig geslachtsgemeenschap gehad. Die dag voor de zekerheid 2 pillen ingenomen, de dagen erna ging goed. Ongeveer na 5/6 dagen weer diarree gehad voor de zekerheid een extra pil ingenomen ook al was het na 3/4 uur. Na 2 weken pilgebruik heb ik gelijk een stopweek ingelast in de 3e week. Ik heb nu toch geen geslachtgemeenschap. Alleen nu zit ik op de 5e dag van me stopweek en ik bloed nog steeds niet!! Ik ben helemaal in paniek. Ik kan het nu ook niet testen want het is pas 2 weken terug dat ik geslachtgemeenschap heb gehad. Ben ik nou echt zwanger..

  Reactie
  #2

  Als de diarree was na 4 uur is er niks aan de hand. In welke week had je daar last van? In week 2 is er weinig aan de hand. Week 3 kun je of doorslikken of een stopweek inlassen. Als de diarree binnen 4 uur was. Daarna is het geen probleem..

  Reactie
  #3

  beste,

  ik ben echt bang ik wil niet zwanger worden, kan ik zwanger geraken door dat men vriend met zijn lul over men vagina eeft gewreven? Ik ben bang dat er voorvocht was😰

  Reactie
  #4

  Zwanger raken doe je als sperma IN je vagina terecht komt

  Reactie
  #5

  Hallo, ik heb ontzettend veel bang dat ik zwanger kan worden door dat men vriend met zijn eikel in men vagina zat, ik ben bang dat er voorvocht was, kan ik zwanger worden door dit?

  Reactie
  #6

  Van voorvocht raak je in principe niet zwanger

  Reactie
Reageer op: Ben ik nou zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief