ziek

  • #1

    Ik heb al een paar maanden lang last van hoesten steeds als ik van binnen naar buiten ga of van buiten naar binnen of als ik de trap op loop of sneller ga lopen en zelfs s''nachts en het is soms zo erg geweest s''nachts dat ik ervan heb overgegeven ik ben al naar de dokter geweest en ze zeggen het is een kriebel hoes maar ik ben vorige week er heen geweest en ze zeiden nu weer het is een rechterlong infectie maar dat klopt niet volgens mij want ik blijf er vaak heel lang in die hoest hangen en dan verlang ik naar adem en soms hoest ik zo erg dat ik er automatisch traanen van krijg en ik wordt er nu wel een beetje moe van eigenlijk, ik heb ook altijd dat ik moet hoesten van parfum, dedorand. En ik ben al allergisch voor parfum, dedorand en chloor en ik heb eczeem maar ik weet niet wat ik heb, kan jij me misschien helpen???

    Reageer
    #2

    Wordt de longinfectie behandeld ?
    Er is duidelijk iets niet in orde bij je . De dokter moet dat serieus bekijken en behandelen.Als hij het niet weet je doorverwijzen naar een longarts.

    Reageer
    #3

    gewoon verwijzing vragen! Brenda

    Reageer
    #4

    Nee dat doen ze dus niet

    Reageer
Reageer op: ziek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief