Bultjes Tattoo

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik heb nu 4 maanden geleden een tattoo laten zetten. Het is verder goed geheeld en niet veel last van gehad. De lijntjes zijn wel erg voelbaar. Ik merk nu ineens de laatste tijd dat de lijntjes nog meer opzetten en dat ik ook kleine bultjes op de tattoo krijg. Kan dit een allergische reactie zijn? En wat kan ik hier aan doen?

  Reactie
  #2

  Het zetten van een tattoo is een vorm van verminken van je lichaam.
  Ik weet niet welke tattoo-shop je bent geweest en ik ken ook al die tattoo-shops niet.
  Het kan een allergische reactie zijn, ook een plaatselijke ontsteking.
  Ga naar de huisarts om het te laten onderzoeken.

  Reactie
  #3

  Ik ben bij een goede tattooshop geweest, daar ligt het niet aan. Denk ook niet dat het een ontsteking is want het is niet rood. De lijntjes van de tattoo zijn heel erg zichtbaar en er zitten kleine bultjes op.

  Reactie
  #4

  Het kan een lichte allergische reactie zijn, maar nog steeds ook een onderhuidse ontsteking. Ontstekingen iets verder in je lichaam zie je meestal niet van de buitenkant. Ga toch maar naar de huisarts, want die kan dat onderzoeken.
  Normaal gesproken zou ik je vragen een foto te plaatsen, maar in dit geval voegt het niet veel toe.

  Reactie
  #5

  Ik heb hier precies hetzelfde probleem bij een 3 maand oude tattoo. Bultjes worden er zelfs meer. Hoe is het bij jou afgelopen? Wat heb je eraan gedaan en hoe lang duurde het voordat het over ging? Bedankt vast!

  Reactie
Reageer op: Bultjes Tattoo
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief