Sporadisch verstopte neus

  • #1

    Sinds 4 maanden zijn wij aan het daten. Man en vrouw van in de twintig/dertig. Nu is het zo dat ik als man altijd een verstopte neus krijg als zij langs komt. Verder zijn er geen klachten of iets. Ik heb dit ook niet eerder bij andere mensen meegemaakt. Ook heb ik normaliter niet last van een verstopte neus.
    Het is niks ernstigs, maar wij vroegen ons af of het mogelijk is om een bepaalde allergische reactie te krijgen van iemand? Wij zoeken niet per se naar een oplossing, maar eerder naar een verklaring.

    Reageer
    #2

    Heeft ze misschien huisdieren waar jij op zou kunnen reageren?
    Mijn vriend begint bijvoorbeeld spontaan te snotteren als er bij ons iemand langs komt die thuis vogels of een cavia heeft.

    Reageer
    #3

    Dag Suus,
    Dat is het niet denk ik. Ze heeft thuis een kat, maar ik heb hier zelf ook twee katten rondlopen. Verder heb ik nooit eerder een allergische reactie gehad (van dieren).

    Reageer
    #4

    Nou??

    Reageer
    #5

    Je kunt een allergietest laten doen
    Ik ben allergisch voor katten, maar niet alle rassen en soorten en bij honden alleen bij honden met langharige vacht en dan weer niet voor border collies.

    Reageer
Reageer op: Sporadisch verstopte neus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief