Allergie, centraal stofzuigsysteem erg goed

 • #1

  Beste Johan, Ten eerste wil ik je vragen eerst na te denken voordat je iets zegt. Ten tweede is mijn stofzuigsysteem van het wereldbekende merk Electrolux. Met een garantie van 5 jaar. Ik kan niets doen aan je slechte ervaringen met TellSell maar dit product werkt perfect.

  Brenda, Je hebt helemaal gelijk, ondanks dat vangt een centrale stofzuiger toch meer stof op(ook de microstofdeeltjes) die een gewone stofzuiger terug de lucht in blaast. En daarnaast levert je huis meer op met een Centraal stofzuigsysteem.

  Lucas, inderdaad Miele heeft van dit soort spullen. Ik heb er zelf ook naar gekeken voor dat ik een centrale stofzuiger aan geschaft had. Maar deze heeft een groot gebruikersgemak. (Je hebt alleen de slang die je verplaatst) Wat heel fijn is aangezien er bij ons in huis ongeveer 15 tot 20 keer per week word gestofzuigd. Ook de levensduur van een Electrolux is langer dan die van een Miele en daarnaast ook nog allemaal zonder herrie, omdat de motor in de kelder staat waardoor je vrijwel niets hoort.

  Kortom ik ben tevreden

  Reactie
  #2

  Ik vind het belangrijk dat juist op een forum als deze mensen hun ervaringen kunnen delen op het gebied van medische apparatuur en hulpmiddelen. Het kan toch als tip of advies voor anderen dienen! Als het echt reclame is, dan vind ik het bedrog.

  Reactie
  #3

  Lees verder op: http://www.dokter.nl/forum/Allergie/193116-Stofmijt-allergie.html

  Reactie
Reageer op: Allergie, centraal stofzuigsysteem erg goed
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief