Rare pijn over de huid

 • #1

  Hoi, mijn naam is Pieter en ik ben nu 15 jaar oud. Ik loop nu al 6 maanden rond met een heftige pijn die komt tijdens inspanning of warmte. Ik ben al erg vaak naar de dokter geweest alleen hebben zij nog niks kunnen vinden. De pijn is over mijn hele lichaam en het geeft heel soms een soort uitslag. Verder doet het zoveel pijn dat ik bang word om bijvoorbeeld alleen al te gaan fietsen. Zou iemand mij hiermee kunnen helpen, zodat ik weer vrolijk de zomer in kan gaan.

  Reageer
  #2

  Hey,

  Ik denk dat je eerder verder komt door je huisarts een verwijzing te vragen naar een neuroloog of dermatoloog, dan dat je op een forum antwoorden zult krijgen.

  Er zal verder onderzoek naar je klachten gedaan moeten worden voor je een diagnose kunt stellen en daar zal je fysiek voor naar een arts moeten.

  Mensen kunnen je hier wel antwoorden geven, maar om te beginnen zijn dat geen artsen. En daarnaast kunnen hun klachten misschien hetzelfde zijn,maar de oorzaak en dus ook de oplossing anders dan bij jou.

  En mocht er na nog verder onderzoek weer niks gevonden worden, zou je nog een verwijzing naar een Pijnpoli kunnen vragen aan je huisarts.  Daar werken allerlei specialisten samen om mensen met chronische of onverklaarbare pijn toch zo goed mogelijk te helpen met hun pijn te leven.

  Sterkte, groetjes Suzan

   

  Reageer
  #3

  ik ben al bij een normale arts, een neuroloog en een dermatoloog en er is helaas nog niks gevonden.

  Reageer
  #4

  Dat is balen! Als die er niet uitkomen,ben je blijkbaar echt een lastig geval😉

  Dan zou je nog een verwijzing naar een Pijnpoli kunnen vragen, in de hoop dat ze daar wat kunnen bedenken om je klachten te verminderen of leefbaar te maken.

   

  Reageer
  #5

  Misschien dat een alternatief genezer, zoals een kinesioloog wat kan vinden. Kan bijvoorbeeld met een spiertest. Denk ook aan de invloed van electrosmog.

  Reageer
Reageer op: Rare pijn over de huid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief