Pijnlijke huid

  • #1

    Hallo,

    Donderdag kreeg ik een raar gevoel/pijnlijke huid onder mijn kin, vrijdag had ik dit nog steeds en breidde de pijn uit naar mijn borst, rug en armen (voornamelijk rug van mijn hand)

    Het lijkt wel te branden er is verder niks aan mijn huid te zien en mijn bovenbenen zijn erg warm waar ik dezelfde pijn heb.

    Ik dacht zelf dat ik ziek zou worden want had ook lichtelijk keelpijn en alleen gisteren dat ik ineens moest hoesten, wat nu alweer "over is"

    Ik dacht dat ik er vandaag van af was omdat ik de hele dag geen last heb gehad met werken etc maar nu komt het ineens weer keihard opzetten..

    Waar moet ik aan denken ? Kan het een griep zijn die niet volledig doorzet ?

    Reageer
    #2

    Griep of corona zou best kunnen

    Reageer
    #3

    Ah oke dan gok ik dat het griep is , heb zondag een pcr test gedaan die negatief was. Het komt nu voornamelijk nog aan eind van middag opzetten en is in de ochtend weer weg, dus hopen dat ik er snel vanaf ben

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief