Hondenallergie

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een misschien wel rare vraag. Ik kamp al met hondenallergie sinds ik mij kan herinneren. Ik neem hiervoor allergiepillen om de symptomen wat tegen te gaan. Deze werken amper als ik een kamer met bv. hondenlucht betreed.

    Nu zou ik willen solliciteren voor een job in een dierencrematorium. Komt mijn vraag, kan ik nog allergisch reageren op een dode hond of niet? Heb deze vraag reeds gesteld aan mijn huisarts, maar hij kon deze niet beantwoorden.

    Reageer
    #2

    Hey,

    Ik heb in de dierenverzorging gewerkt en had een collega die vreselijk allergisch  was voor cavia's. Hij reageerde ook op overleden dieren, die bijvoorbeeld in een o.k. lagen te wachten op hun onderzoek. Alleen als ze in de diepvries lagen, had hij er geen last van.

    Of het met honden ook zo werkt en of het voor jou ook geldt, kom je denk ik alleen achter door het te proberen. Vraag bijvoorbeeld of je een middag mee mag lopen om te kijken hoe het werk gaat.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Heb je ook een uitgebreide allergiestest laten doen?

    Reageer
Reageer op: Hondenallergie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief