Allergische klachten of niet

  • #1

    Hoi! Sinds ongeveer een jaar loop ik met extreme vermoeidheidsklachten. Ook heb ik allemaal rode bultjes tegen de achterwand van mijn keel zitten. Volgens de KNO-arts zijn de klieren daar opgezet, hij weet niet hoe het komt. Daarnaast heb ik sinds twee maanden veel last van floaters (oftewel: mouches volantes) in mijn rechteroog. Er zijn al veel onderzoeken gedaan en het enige wat daar uit kwam is dat ik een ernstige allergie voor katten heb (en ik heb een kat...).
    De huisarts vindt het niet passen bij een inhalatieallergie, omdat hij vindt dat ik dan ook verkouden zou moeten zijn of dat er iets niet goed zou moeten zijn met mijn oren. Dat ziet er echter allemaal prima uit. Ik vraag me nu af of er meer mensen zijn met een inhalatieallergie die geen oor- of neusklachten en/of soortgelijke klachten hebben? Ik krijg maar geen verwijzing naar een allergoloog en ik ben echt een beetje moedeloos aan het worden.

    Reageer
Reageer op: Allergische klachten of niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief