MDMA in combinatie met thyrax?

  • #1

    Sinds kort slik ik thyrax omdat mijn schilklier te traag is. Nou vroeg ik me af of het gevaarlijk is om mdma te gebruiken. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Dag RH,
    Als met alles: neem met mate ! ! !
    Thyrax werkt op je schildklier; mdma op je "zwarte materie" in je hersens die serotonine vrijmaakt/produceert. Verband tussen die 2 zie ik niet.
    Maar gebruik mdma met mate: niet meer dan 90mg per avond.
    Dat voorkomt dat je oververhitting van je lijf krijgt en meer van dat soort ongein.
    PS. Ook alcohol: drink met mate.
    Feest ze !
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie , ik zal er op letten .

    Reageer
    #4

    Beste Rh, je maakt je dus zorgen om het effect bij het gebruik van mdma in combinatie met een voorgeschreven middel in dit geval thyrax. Daar heb je ook alle reden toe. zoals je miscchien ook weet heeft mdma een remmende werking op je eetlust. nadat echter je lichaam weer enigzins ontdaaan is van de giftige stoffen van mdma en de mislijkheid is verdwenen vraagt je lichaam om voeding en wil het de tekorten aanvullen die zijn ontstaan. daar ligt jouw grootste valkuil. door de slechte werking van je schildklier is het effect van de thyrax medicatie onvoldoende en mogelijk zelfs zonder resultaat. Je vergiftigt dus langzaam je lichaam. In jou geval is er nog een bijkomend gevaar. Waarschijnlijk heb je door de slechte werking van je schildklier ook overgwicht. dit brengt met misschien ook somberheid en een gevoel van te weinig eigenwaarde met zich mee. Deze gevoelens worden sterk versterkt bij de onvermeidelijke dip na het gebruik van mdma. In jouw geval kan dit een negatieve spiraal op gang brengen waar je heel moeilijk uit komt komen. Bedenk goed dat mdma of aanverwante middelen slechts voor korte tijd je hersenen misleiden. de realiteit en vaak ook schaamte daarna leidt vaak tot meer ipv minder gebruik. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje help. Probeer er met iemand in je omgeving over te praten als je hulp nodig hebt. je staat er van te kijken hoeveel begrip ze voor je hebben. Sta mensen toe je te helpen en ga voor de zekerheid langs bij je huisarts. daar zullen ze je altijd beter helpen dan een annonieme tip van iemand op een forum. Ik hoop dat je er iets mee kunt. heel veel succes en maak iets moois van je leven.

    Reageer
    #5

    Twee jaar na dato van vorig bericht wil ik toch graag nog een reactie plaatsen.

    Peter: U doet veel aannames, zoals het hebben van overgewicht door een slecht werkende schildklier. Dit kan het geval zijn, maar dit hoeft niet (in mijn geval iig niet). Dat doortrekken naar een negatief zelfbeeld, dat weer kan, maar niet zo hoeft te zijn, is ook kort door de bocht. Dit trekt u dan nog eens door naar meer gebruiken van mdma. Dit is onzin, omdat mdma zijn werking verliest na langere tijd gebruiken. De euforie neemt af en de bijwerkingen blijven, waardoor verslaving praktisch onmogelijk is. Thyrax werkt juist beter als er geen voedsel wordt ingenomen en minder goed als men binnen een half uur eet of twee uur na eten thyrax inneemt. Als u bekend was met dit middel was dit algemene kennis. Ten slotte is een dag aanvullen van voedsel niet meteen gelijk te trekken met het vergiftigen van het lichaam, omdat zelfs als er wordt gegeten rondom de inname van de thyrax (lijkt me gek dat een dip je doet vergeten hoe je ook alweer je medicatie in moet nemen), één dag te weinig binnen krijgen, niet je spiegel meteen zodanig beïnvloed dat je er ziek van kan worden. U kunt dus niet weten wat er in Rh omgaat (lichamelijk en psychisch) en daarnaast heeft u weinig kennis van het medicijn in kwestie. Alhoewel het overkomt alsof u dit belerend bedoelt, ga ik ervan uit dat dit lief en meedenkend was geschreven. Ik zie echter het gevaar dat Rh of anderen dit zeer serieus nemen en denken dat het allemaal gevaarlijk is en weer anderen met misinformatie gaan beleren.

    Rh: Ik ben het helemaal eens met Gus en wil daar aan toevoegen dat als je graag mdma wilt gebruiken, het een kwestie van voorzichtig uitproberen is (waarschijnlijk is dit mosterd na de maaltijd voor jou, maar nuttig voor alle mdma gebruikers). Eerst een beetje nemen en kijken wat dat (na een uur) met je doet en eventueel wat bij nemen. Niet te veel en hou er rekening mee dat mdma in Nederland veel sterker is geworden de afgelopen jaren. Uit eigen ervaring weet ik dat thyrax en mdma geen wisselwerking hebben. Met thc echter raakte ik snel in een soort overdosis, omdat de bijwerkingen van teveel thyrax en wiet dezelfde zijn: hartkloppingen en overslaan van het hart. Natuurlijk kan je je voorstellen dat dat zeer angstig kan voelen als je net een middel inneemt dat je geestelijke gesteldheid aantast. Met andere drugs heb ik geen ervaringen en alcohol heeft bij mij ook geen wisselwerking gehad. Hopelijk vind je dit na twee jaar toch nog een nuttige toevoeging.

    Reageer
Reageer op: MDMA in combinatie met thyrax?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief