Hartkloppingen na speed gebruik

  • #1

    hey

    info over mezelf:
    -53kg
    -iets minder dan een gram speed gesnoven in ong 10uur
    -geen hart en/of vaatziekten
    -genoeg gedronken tijdens het gebruik
    -gedaan met een goeie vriend

    ik had 2gram gekocht en het was de eerste keer
    Om 20.00u had ik mijn eerste lijntjes gesnoven, wel kleine lijntjes omdat ik niet heel zwaar ben (53kg) en wil dus rustig aan doen
    Ik heb het eigenlijk tot 6.00u sochtends gesnoven met die vriend. rond 22.00u heb ik bij de burgerking met moeite een hamburger naar binnen gepropt omdat ik wel een bodem wilde hebben.
    verder Zijn we van 2.00u tot 6.00u buiten geweest om te wandelen(hadden we behoefte aan :P) en hebben buiten ook nog speed gesnoven.
    Om 6.00u ben ik tot 9.00u gaan liggen om mijn lichaam rust te geven, heb niet geslapen, maar gwn naar t plafond gestaart, muziek geluistert en met die vriend gepraat.

    om 9.00u stond ik van t bed op, en werd 't even helemaal zwart voor me ogen en werd duizelig, toen ben ik weer snel gaan zitten. Tot 12.00u weer gelegen, en stond weer op, weer t zelfde alleen iets minder.
    Ook had ik last van hartkloppingen & kortademigheid en een slecht humeur.

    we zijn toen naar de albertheijn gelopen om even isotone sportdrank te halen en een croissan. Croissant ook met moeite naar binnen gepropt, hele mond was droog dus alles weg moeten spoelen met 't drinken.
    En had nog last van hartkloppingen.

    [size=4][b]samengevat het probleem:[/b][/size]

    Nu is het 27 februari om 16.30u en ik heb nogsteeds last van hartkloppingen, en als ik adem heb ik het gevoel dat ik niet genoeg zuurstof binnen krijg en als ik dan rustig in en uit adem is gewoon nog het zelfde... Ook kan ik niet slapen door de hartkloppingen, want me hele lichaam lijkt mee te dreunen met mijn hart...

    Ik slik 4maal perdag vitamine C tabletten opgelost in water en 1keer een multivitamine. Heb naderhand gewoon gegeten alhoewel ik geen trek heb. Ook heb ik tijdens het gebruik genoeg water gedronken, dus uitdroging was geen sprake van, of in hele kleine mate...
    hoort dit gewoon bij het herstel/dip van het gebruik, of moest het allang over zijn?

    wie heeft raad? Huisarts is het laatste waar ik heen ga met een probleem met mijn hart door drugs, ik mag die huisarts niet zo...

    Reageer
    #2

    Wanneer heb je het gebruikt want dat kan ik er niet in op maken? de nacht van zaterdag op zondag? dat betekend dan nog dat de drugs in je lichaam zit

    drugs is erg slecht voor je lichaam en dus ook voor je hart pas er mee op!
    en dat je je nu down voelt is niet zo vreemd aangezien je gelukmakend stofje nu niet meer gebruikt

    volgende keer van afblijven dus

    ik denk dat je wat te veel hebt gebruikt van het goede

    Reageer
    #3

    heey

    idd, van zaterdag op zondag, maar dat ik van die hartkloppingen krijg en dat alsof ik niet genoeg lucht krijg is best eng moet ik zeggen, alsof ik stik...
    Ik weet dat 't rotzooi is, maar ik wilde het voor een keer proberen.

    Reageer
    #4

    Dan weet je gewoon dat je de voglende keer dit niet weer moet proberen
    ik kan uit ervaring spreken ik heb er geestelijk erg last van jaren na dato kap ermee!

    ik denk dat het gewoon wat te veel is geweest voor je hart. maar ik denk dat het inmiddels wel over is?

    Reageer
    #6

    Omdat je aan reacties als "volgende keer niet meer doen niets hebt" geef ik je als tips:

    - Verdiep je in de werking van speed (dan weet je dat je hartkloppingen kan krijgen en waarom)

    - Wees volgende keer wat voorzichtiger met je gebruik en doseringen (bouw het rustig op om te kijken hoe JOUW lichaam reageerd en ga niet mee in het gebruik van je vriend)

    - Gebruik van speed is een aanslag op je lichaam. Geef je lichaam na gebruik de rust om bij te komen en te herstellen.

    Reageer
    #7

    @Zuster: Dit is een medisch forum. Tips voor en over drugsgebruik zijn niet geschikt voor dit forum. Ik vind bovenstaand bericht dan een fout advies. Bovendien vraag ik me af waarom diegene het pseudoniem Zuster gebruikt. Dit is een misleidend pseudoniem en dit is tegen de forumregels.

    Emma

    Reageer
    #8

    @emma

    zorg bestaat uit meer dan alleen mensen op hun vingers tikken.
    We weten allemaal dat drugs, alcohol etc. slecht voor je (kunnen) zijn en toch word het gebruikt.

    Ook wij artsen, verpleegkundige etc. zijn mensen en gebruiken deze middelen. Natuurlijk wil ik niet iedereen over één kan scheren.

    Maar prima, dan hou ik mij afzijdig.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Van blowen kan je al hartkloppingen krijgen, laat staan harddrugs. Maar ik ken een aantal mensen die het ook gebruiken en die zyn niet eens meer normaal aanspreekbaar.. Kan het je alleen maar afraden!

    Reageer
    #10

    lang niks meer van me laten horen, maar het is idd over.

    Ik had 2 gram gekocht en die 2 gram was bijna op, dus i kden kdat ik een overdosis had :') vond op het begin erg prettig spul, lekker helder en scherp. Maar ik snoof dus gwn teveel ervan omdat ik dacht het effect niet meer te voelen, wat er wel was...

    Heb 2 dagen lang met hartkloppingen gelegen + kloppingen van me hart in me oor. Had me lichaam flink toe getakelt, maar het gaat weer prima. Wat tegen de hartkloppingen hielp btw was spinazie eten (magnesium).
    Had het wel ff gehad met de speed de laatste maand, maar ik zou 't graag weer willen doen, maar dan met beleid.
    Van xtc ga ik meteen te hard en word ik vaag, dus denk dat speed of 4-fmp wat geschikter is voor op feesten.

    Wat ik nog kwijt wil, nee ik ben niet afhankelijk of verslaafd aan drugs. Ik gebruik afentoe drugs tijdens hardcore/hardstyle feesten om het uit te houden en omdat ik TEGEN alcohol ben.

    Reageer
    #11

    chris prima dat je tegen alcohol bent, maar drugs zijn zeker zo gevaarlijk.
    vind het advies van Zuster om je erin te verdiepen aan de ene kant niet zo slecht, maar ik ben bang dat, ook al lees je hoe gevaarlijk het is, je toch de kick van het gebruik zoekt.
    jammer, heel jammer.
    er zijn mensen die er alles aan doen om, als ze ziek zijn, beter te worden, jij doet er alles aan om ziek te worden.........
    kan er geen begrip of respect voor opbrengen.....zou eerder aan m'n conditie gaan werken als je zo'n feest niet volhoudt zonder drugs......

    Reageer
    #12

    Ik kan het alleen maar eens zijn met Brenda. Waarom kunnen jullie tegenwoordig 'zo'n feest niet volhouden zonder..."? Brenda en ik hielden jullie feesten echt wel vol, omdat wij er zín in hadden. Normale adrenaline! (Brenda, als je het er niet mee eens bent, pardon!... Ik ben nu 40 en feest me af en toe tot aan de maan! Maar zonder drugs, pillen, snuifjes of wat dan ook!)

    Wat willen jullie nou horen: ok, géén kritiek, géén over-gebruik... maar wat willen jullie dan horen? Dat wij gaan zeggen dat het lachen en leuk is en dat je er zelf maar achter moet komen dat het zo slecht is?

    Speed... Je weet zelf dat het slecht/gif is.
    Kap ermee of begin er niet aan.

    Streng. Emma.

    Reageer
    #13

    Beste Chris,

    Geen idee of je dit bericht nog gaat lezen. Ik kan me voorstellen dat je graag drugs gebruikt op hardstyle/hardcore feesten, omdat bijna iedereen het daar gebruikt. Toch zou ik het je afraden als je merkt dat jij er niet goed tegen kan. Ik weet van mezelf dat ik niet goed tegen drugs kan omdat ik al hartkloppingen krijg van wiet, dus ik gebruik het niet.

    Laatst was ik ook op een feestje wat de hele nacht duurde, en waar bijna iedereen xtc gebruikte. Toch gebruikte ik niet, omdat ik er niet goed tegen kan, en het ook niet nodig heb. Ik heb ook gewoon een nacht doorgehaald en het heel gezellig gehad. Rond 7 uur word ik dan wel moe ja, maar ach. Ik kreeg juist zelfvertrouwen van het feit dat ik niet deed wat de rest deed, maar deed wat ik zelf wilde. Dus gebruik niet omdat een vriend het gebruikt, of omdat je omgeving gebruikt, maar bepaal zelf hoe goed jij er tegen kan en of je die risico's wil nemen.

    Reageer
    #14

    Heey, ik heb hetzelfde probleem, ik heb veel minder gesnoven dan jou! Ik heb nu last van me hart, steken en misselijk plus ook nog eens benauwt.. Wat moet ik doen!! En heeft iemand anders hier ook last van

    Reageer
    #15

    Het enige dat ik erover kan zeggen, is:

    Ik slik concerta, 54mg, voor m'n ADHD en concerta is een vorm van speed. Mijn bijwerkingen zijn het verlies van de eetlust (wel honger, geen trek - eten omdat het moet), hartkloppingen (uit het niets ook) en ik heb het soms ook benauwd. Omdat ik pas net begonnen ben met de medicatie, moet mijn lichaam er nog aan wennen. Deze bijwerkingen horen af te zwakken.

    Omdat ik weet dat het een bijwerking is, en omdat een goede vriendin van mij ook deze bijwerkingen had bij concerta en ritalin, maak ik me er niet al te druk om.

    Helaas kan ik jou, Joris, geen raad geven. Voor mij is het heel gewoon, deze symptomen, maar ik slik het dan ook dagelijks.
    Wel heb jij natuurlijk een veel hogere dosis genomen dan dat ik in mijn concerta te verwerken krijg. Jouw lichaam heeft dan ook in een keer een klap gekregen, plus: ik heb het nodig om te functioneren, terwijl jij al normaal werkte (neem ik aan). Ik kan me voorstellen dat de symptomen zijn waar ik dagelijks mee kamp, veel langer aanhouden bij 'normale' mensen die eenmalig een hoge dosis speed genomen hebben.

    Ik gok dat je na een week of drie wel eroverheen moet zijn, en anders zou ik toch even naar de dokter gaan.

    Reageer
Reageer op: Hartkloppingen na speed gebruik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief