Buikpijn links

 • #1

  Hoi,

  Ik ben een vrouw van 35 jaar.Eind oktober ben ik 7 weken gestopt met alcohol en roken. Na jaren teveel gedronken en gerookt te hebben.
  I.p.v. dat ik me beter ging voelen ging ik me juist slechter voelen.
  Na een week of 4 kreeg ik buikpijn klachten links onder mijn ribben. Soms straalde dit uit naar mijn rug. Daarnaast ging mijn hartslag omhoog. Ik was regelmatig duizelig en soms tintelingen in mijn arm. Ook sliep ik heel slecht.
  Ik ben naar de huisarts gegaan. Daar had ik een goede bloeddruk en pols. Mijn longen klonken goed. Mijn buik voelde normaal. Daarnaast heb ik algemeen bloed onderzoek gedaan. Dit was allemaal prima. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat mijn klachten te maken hadden met teveel stress en ben ik gestart met Omeprazol. Waarschijnlijk chronische hyperventilatie.
  Een aantal weken geleden ben ik weer gestart met alcohol drinken en roken. Ik deze weken had ik geen klachten. Wel had ik de laatste week dat ik dronk een vieze smaak in mijn mond.
  Nu ben ik sinds 7 dagen gestopt met drinken en roken. Dagelijks heb ik nog een vieze smaak in mijn mond, soms een pijnlijke slokdarm, pijnlijke keel, soms pijnlijke krampen in mijn maag met name in de avond. Het vervelendst is dat ik in de ochtend wakker wordt met een pijnlijke bovenbuik, links onder mijn ribben. Dit blijft de hele dag zeuren. Soms is het verbonden aan mijn ademhaling. Soms ook niet. Mijn vraag is hoort dit erbij? Hoe lang mag dit duren? Of is het advies om weer een afspraak bij de huisarts te maken? Ik slik momenteel nog Omeprazol. Ik heb zelf het idee dat ik al wel een stuk rustiger ben na een tijdje geen werk.

  Hartelijke groet

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Bespreek het met de huisarts

  Reageer
Reageer op: Buikpijn links
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief