Methadon & Zwangerschap

  • #1

    Hallo ik heb een vraagje..als mijn man Methadon gebruikt en wij willen voor een baby gaan.. kan dit dan kwaad voor mijn zwangerschap en/of onze baby?

    Gr Anoniem.

    Reageer
    #2

    Als je methadon net slikt kan het schadelijker zijn voor het sperma, dan als je het lang slikt . Als je het kort slikt en stopt, herstelt het nadelige effect weer na ongeveer een maand. Methadon verlaagt de libido een beetje en de beweeglijkheid en het aantal van de zaadcellen kan soms iets afnemen af wat de kans op bevruchting ook iets doet afnemen.

    Reageer
    #3

    Hai John, dank voor u reactie .. hij slikt t al wat langer is t nu aan het afbouwen met een specialist..., maar is het schadelijk voor de baby stel ik raak zwanger nu ? Ik gebruik niks. En kan zijn vruchtbaarheid helemaal weg zijn door de Methadon dat hij onvruchtbaar helemaal word of dat niet? Neemt t alleen af door de methadon zeg maar of kan hij ook na langer gebruik helemaal onvruchtbaar zijn ?

    Dank Gr Anoniem

    Reageer
    #4

    De vruchtbaarheid neemt af.
    Voor de baby zelf zal dat geen probleem zijn

    Reageer
Reageer op: Methadon & Zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief