Lachgas

 • #1

  Hallo, ik heb een vraagje.

  Ik ben altijd wel gespannen voor ernstige ziektes etc. Nu gebruik ik af en toe wel eens lachgas. Verder gebruik ik niet echt andere genotsmiddelen op alcohol na.

  Als ik het gebruik zijn het er misschien 15/20 ballonnen denk ik. In ieder geval geen honderden. En dit is misschien 1x in de 2 weken denk ik?

  Nu heb ik gister lachgas gebruikt en heb verder geen tintelingen of andere klachten of iets. Behalve lichte klachten aan mijn rug, ik voel er niet heel veel van. Nu zocht ik wat op en zag dat je verlamd kan raken etc. Nu ben ik daar heel bang voor omdat ik last van mijn rug heb. Ik heb in ieder geval mijn les wel geleerd dat ik het niet weer ga gebruiken maar ben er alsnog heel bang voor dat ik verlamd ga raken. Ik weet wel 100% zeker dat ik het niet meer ga gebruiken. Het voelt wel gewoon alsof ik verkeerd heb gelegen en daardoor last van mijn rug heb maar dat weet ik dus niet zeker.

  Reactie
  #2

  En verder voel ik mij gewoon kip lekker.

  Reactie
  #3

  Ik ben helemaal gestresst en ben echt bang dat er wat gebeurd..

  Reactie
  #4

  En echt alleen last als ik diep buk of als ik het ga forceren verder voel ik totaal niks

  Reactie
  #5

  Het voelt ook als een soort spierpijn

  Reactie
  #6

  Hey,

  Als je je zo druk er om maakt, bel dan gewoon even je huisarts en leg je situatie uit.

  Die kan dan gelijk beoordelen of je langs moet komen en anders je geruststellen.

  Van stress kun je trouwens ook heel goed spierklachten krijgen, dus voor hetzelfde geld ben je het nu zelf aan het opwekken met je gepieker er over.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #7

  Ja ik heb de laatste dagen echt heel veel stress gehad. Bijna elk uur van de dag wel met stress bezig geweest.

  Ik ben 17 jaar en vind dit lastig uit te leggen aan mijn ouders bijvoorbeeld of om naar de huis arts te gaan..

  Maar heb wel echt heel veel stress ervaren afgelopen dagen.

  Reactie
  #8

  Ik heb ook echt niet normaal veel spijt. En ben mijzelf helemaal gek aan het maken. Maar ben bang dat ik verlamd raak..

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Misschien is het ook wel omdat ik snel last heb van hypochondrie dat ik direct in de stress raak en van het ergste uit ga. Ik ben de hele tijd sinds gister al bezig heb ik klachten etc etc.

  Reactie
  #10

  Ga maar eens met je huisarts praten. En stop vooral met het gebruiken van lachgas. Dat is echt geen onschuldig goedje

  Reactie
  #11

  Ja ik stop er sowieso mee. Maar heb verder geen enkele klachten of wat dan ook. Heb echt last van hypochondrie gehad en dit voelt echt precies hetzelfde als toen. Ik ben mij nu ook echt gek aan het maken. Kan ik nu verlamd zijn?

  Reactie
  #12

  als je verlamd zou zijn, denk je dan niet dat je dat al lang gemerkt zou hebben?

  Reactie
  #13

  Ik zoek naar allerlei dingen waardoor ik het zou kunnen hebben. En nu u ook zegt ga naar de huisarts raak ik compleet in paniek. Ik wil gewoon normaal zijn en niet verlamd raken..

  Reactie
  #14

  Ja dat denk ik wel, ik heb alleen echt lichte rug klachten maar weet niet of ik het nog kan worden komende periode. Dit is wel echt een harde les voor mij want ik hoef die troep nooit meer.

  Reactie
  #15

  Dan had je van de drugs af moeten blijven... en 10-20 ballonnetjes is nou niet bepaald niks. Verlamd zul je niet raken want dan was je dat al geweest.

  Je hebt al een angststoornis en dan ga je dingen doen en gebruiken die rare bijwerkingen hebben. Dan kun je natuurlijk verwachten dat je weer helemaal in de stress en angst gaat schieten. Maar goed, daar is dan nou genoeg over gezegd.
  Als in de angst en stress blijft zitten, moet je dus gewoon naar de huisarts gaan. Wellicht kan die je dan iets geven waar je weer rustig van gaat worden

  Reactie
Reageer op: Lachgas
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief