Mentaal sterker geworden Alcohol ?

 • #1

  Hoi ik heb een vraag ben 15 jaar verslaafd aan alcohol geweest en ben nu 3 jaar clean maar ik dronk omdat ik psychische klachten en stoornissen had maar ben nu wel in even wicht ik dronk toen wel erg veel nu ben ik op het punt dat ik wil proberen gereguleerd 2 biertjes te kunnen nemen maar ook al ben ik mentaal sterk geworden en grotendeels mijn psychische klachten en stoornissen de baas zou het kunnen kan iemand mij hier iets over zeggen of over mee praten ?

  Reactie
  #2

  Je bent nu clean, maar de verslaving is niet over. Je moet er to h rekening mee houden, dat wanneer je weer start het zo weer verkeerd gaat.

  Reactie
  #3

  Overmatig alcoholgebruik verandert wat in je hersenen, waardoor matig drinken meestal niet kan. Sowieso werkt alcohol bij grotere hoeveelheden ontregelen op je lichaam. Het zorgt, door de snelle suikers, voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel, voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink, vitamine B en magnesium,  en vermindering van bepaalde enzymen. Beter dus goed voor je lichaam zorgen, ook voor extra voedingsstoffen en het bij een theetje laten. Psychische problemen zijn vaak een samenspel van emotionele en lichamelijke factoren, waaronder ook een schommelende bloedsuikerspiegel en tekorten aan voedingsstoffen.

  Reactie
Reageer op: Mentaal sterker geworden Alcohol ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief