Raar effect na alcohol gebruik.

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een man van 23. Heb een verleden met alcohol en drugs / medicijnen misbruik. Alhoewel ik nu al aantal maanden niet heb gedronken en niet heb gebruikt.

  Heb ik vanavond 5 1/2l. blikken bier gekocht. En genuttigd. Ik voel psychisch niks, heel apart dit heb ik echt nog nooit gehad. Ik voel me lichamelijk wel ontspannen, maar geen euforisch gevoel o.i.d.

   

  Ik heb 2 dagen geleden wel dex amfetamine (amfexa 5MG) X 9 GENOMEN. Maar normaal gesproken als ik gebruikt had en daarna dronk. Werd ik altijd weer in een bepaalde stemming van vrolijkheid geduwd. Dit is nu niet het geval.

   

  Wat kan er aan de hand zijn? Ik zou haast zeggen ik neem het laatste biertje niet meer...?

  Reageer
  #2

  Heb een verleden met alcohol en drugs / medicijnen misbruik. Alhoewel ik nu al aantal maanden niet heb gedronken en niet heb gebruikt.

  Heb ik vanavond 5 1/2l. blikken bier gekocht. En genuttigd.
  Ik heb 2 dagen geleden wel dex amfetamine (amfexa 5MG) X 9 GENOMEN.

  Hoezo een "verleden" en maanden niet gedronken en gebruikt? Misschien moet je daar toch nog maar eens goed over nadenken.

  Reageer
  #3

  Belangrijk om je te realiseren wat alcohol en andere middelen met je lichaam doen. Zo zorgen ze voor de uitstoot van vitaminen en mineralen. Bij alcoholmisbruik onder andere magnesium, zink en vitamine B. Ook medicijnen zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen. Verder is alcohol en zeker in grotere hoeveelheden, een grote belasting voor je lever. Stoppen met middelen lost het probleem niet zomaar op. Daar heb je hulp bij nodig. Ook voor de onderliggende problematiek.

  En zorgen voor ontgifting  van je lichaam. Kambo is een sterke ontgifter en kan helpen de receptoren in je hersenen te resetten. En dus wat voedingssupplementen. Een orthomoleculair therapeut zou je kunnen adviseren.

  Zou ook eens nadenken over jouw manier van ontspannen. Belangrijk om af te komen van het automatisme van bier kopen en daar voor in de plaats, bijvoorbeeld een ontspannen theetje te nemen.

  Voor het moment zou ik de resterende alcohol weggooien, liefst dat het ook helemaal je huis uit is dus in een prullenbak buiten de deur, en even iemand bellen om te  praten. Een kennis of een telefonische hulplijn. Van gedachten wisselen met iemand, kan helpen om uit je cirkeltje te komen.  https://www.aa-nederland.nl/

  Reageer
Reageer op: Raar effect na alcohol gebruik.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief