Kan blowen je angst en trauma,s verminderen

 • #1

  hallo ik rook nu al 15 jaar geen wiet meer en rook ook al 10 jaar niet meer ik lijd erg onder mijn klachten vanwege mijn trauma,s depressief angst slaap ontzettendĀ  slecht heb geen rust ik slik wel antidepressiva en valium zopliconeĀ  om te slapen hoor veel positieve verhalen dat je er toch rustiger van kan worden en zo ook de benzos wat kan minderen of stoppen want die zijn wel dat ik dat elke dag moet nemen om door het sociale leven te gaan maar mijn vraag is kan blowen helpen met het weg nemen van angst beter slapen niet zo veel piekeren want daar word ik echt gek van en heb ook erg veel last van me dwang klachten smetvrees daar zijn geen medicijnen voor heb al zoveel geprobeerd ik beweeg veel goede voeding maar ik wil rust in me koppie kan iemand mij vertellen of het zou kunnen helpen om wiet met mate te gaan gebruiken ik ben chronisch ziek

   

  Reactie
  #2

  Cannabis gaat daar beslist NIET aan helpen. Het moment van gebruiken zal even verlichting geven, maar als de THC is uitgewerkt komen de angsten dubbel zo hard terug. Bovendien is het een slechte combi met je medicijnen. Je zou zo in een psychose kunnen raken

  Reactie
  #3

  Dus ook medische weet zal geen baat hebben bij angst,piekeren,niet goed slapen ? u zegt ook met mate is het niet verstandig om Cannabis te gebruiken ook ik een stressvolle situatie niet ?

  Dacht dat het een bepaalde stof afgeeft wat bij bepaalde mensen wel een uitkomst kan zijn in plaats van pillen.. heb hier een link maar misschien denkt u er anders over.

  https://www.cnnbs.nl/10-redenen-waarom-wiet-gezond-is/

  Reactie
  #4

  Nee, dat is niet verstandig. Van THC is bekend, dat het psychische klachten die je voor het gebruik hebt, sterker terug zullen komen als de THC is uitgewerkt.
  Je kijkt ook op een site die alleen maar gericht is op de verkoop en dus het promoten van cannabis. Daar zul je geen objectieve informatie krijgen.
  Wiet is niet gezond. Het roken is zelfs schadelijker als tabak roken. Medicinale wiet, wordt in de regel gebruikt bij pijnbestrijding. Maar dat wil niet zeggen dat het dan gezond is.
  Kijk op de site van jellinek.nl

  Reactie
  #5

  Belangrijk bij angstklachten en andere klachten is allereerst zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Matig met snelle suikers en de geraffineerde suikers beter laten staan. Wat pasta betreft bijvoorbeeld de variant van peulvruchten. Daarnaast wat voedingssupplementen ter ondersteuning. Zelf heb ik bijvoorbeeld veel minder hoogtevrees bij gebruik van een bepaald mineralencomplex.

  Antidepressiva remmen de heropname van serotonine, in plaats van de aanmaak ervan te verbeteren. Daardoor ook minder aanmaak van melatonine. Ook benzo's remmen de aanmaak van melatonine. Daarnaast zorgen medicijnen voor verlies van vitaminen en mineralen. De aanmaak van allerlei neurotransmitters als gaba, serotonine en melatonine kan je verbeteren door te zorgen voor de juiste voeding plus wat voedingssupplementen. En zorgen voor een gezonde darmflora. Na het roken zou je je lichaam beter kunnen ontgiften. Door gifstoffen in je lichaam raken neurotransmitters ook ontregeld. Verder beter om bijvoorbeeld CBD-olie te gebruiken in plaats van te blowen. Vraag wel even na of het mag in combinatie met je medicatie. Ook bij een chronische ziekte kan je je gezondheid ondersteunen, waardoor vaak minder klachten. Vraag wel advies, bijvoorbeeld een orthomoleculair therapeut.

  Reactie
Reageer op: Kan blowen je angst en trauma,s verminderen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief