Onrustig gevoel en bang

  • #1

    Ik heb 2 jaar geblowd en ik ben sinds 2 weken gestopt met blowen. Sinds dien heb ik last van allerlei klachten waar ik heel erg bang voor ben. Normaal ben ik echt geen bang aangelegd persoon, maar ik ben nu bang dat er iets ergs met mij is en dat ik zelfs ziektes heb. Ik weet dat dit waarschijnlijk komt omdat ik ben gestopt maar alsnog moet ik er dagelijks mee dealen..

    Ik vraag me af of er andere mensen zijn die last hebben van de volgende klachten en of dit “normaal” is bij het stoppen met blowen.
    Ik heb vooral last van zwakke ledematen. Af en toe voelt het of ik door mijn benen ga zakken. Ook de angst is onverdragelijk. Ik ben bang zonder reden en heel onrustig.

    Ik heb hier zo veel van geleerd en ik snak gelukkig niet meer naar een joint. NOOIT MEER!

    Kan iemand vertellen wat ik moet doen? En mij misschien geruststellen? Ik ben heel erg bang, de hele dag door. Soms gaat het wat beter, maar soms voelt het net of ik ieder moment dood kan gaan. Zonder te overdrijven.

    Lieve groetjes.

    Reageer
Reageer op: Onrustig gevoel en bang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief