Speed en venlafaxine 150

  • #1

    Goedenavond ik gebruik venafaxine 150 mg en gebruik zo drie lijntjes perdag soms meer en slaap gewoon eet ook wel wat minder maar daarom gebruik ik het ook kan kwaat ???

    Reageer
    #2

    Dat je afhankelijk bent van medicatie heeft als achtergrond dat er ontregeling zijn in je lichaam. Voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen spelen hierbij een grote rol. Antidepressiva verminderen de aanmaak van melatonine en zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Drugs doen ook niet bepaald veel goeds met je lichaam. Ze werken ontregelend op je neurotransmitters en zorgen ook voor verliezen aan voedingsstoffen. Het lijkt er op dat je weinig contact hebt met je lichaam. Beter zou zijn goed ervoor te zorgen, met de juiste voeding en wat extra stofjes en te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging en daglicht. Minder eten is meestal niet zo verstandig; evenwichtiger eten is beter. Antidepressiva kunnen, door het verlaagde melatonineniveau, gewichtstoename in de hand werken maar drugs zijn dan niet de oplossing.

    Reageer
Reageer op: Speed en venlafaxine 150


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief