Roken uiterlijk

  • #1

    Hoi allemaal, ik had een vraagje.

    Ik rook al een tijdje bijna nooit meer en ik kon me er aardig overheen zetten. Nu het weer lekker weer wordt vind ik het toch wel fijn om er een paar per dag op te steken, al helemaal als ik op een terrasje zit

    Nu is het probleem: ik begin deze week met modellenwerk en nu heb ik de obessieve gedachte dat ik 'lelijker' zal zijn doordat ik nu een paar keer per dag rook. Hierdoor zit ik in een hele vervelende situatie van constant willen roken maar bang zijn dat ik er lelijk van word of grauwe ogen krijg.

    Ik weet dat het het beste is om helemaal niet te roken, toch vroeg ik me af of het roken van 2/3 sigaretten echt een opmerkelijke verandering kan veroorzaken in je gezicht.

    Please advies!!

    Reageer
    #2

    Dat zal zo'n erge gevolgen niet hebben

    Reageer
    #3

    Roken belast je lichaam met allerlei gifstoffen, zoals cadmium. En het zorgt voor tekorten aan allerlei voedingsstoffen, zoals vitamine C en zink. Zink is namelijk de antagonist van cadmium. Vitamine C en zink zijn belangrijk voor allerlei lichaamsfuncties en ook voor je huid. Ook werkt roken verstorend op je bloedsuikerspiegel en hormonen.

    Reageer
Reageer op: Roken uiterlijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief