snuiven tot mijn neus begint te bloeden

  • #1

    Sinds 2009 ben ik verslaafd aan cocaine. maar het is sinds korte tijd zo heftig geworden dan ik mijn neus zo vol met coke stop tot ik een bloedneus krijg. hier wil ik erg graag mee stoppen maar de drang is te groot. heeft iemand nog goede tips voor het minderen van het gebruik? verder nergens last van, alleen mijn kinderen vinden het niet zo'n toffe hobby van papa..

    Reageer
    #2

    Het gebruik minderen, heeft geen zin. Die verleiding kun je niet weerstaan. Eigenlijk is er maar 1 manier:  helemaal stoppen. Ik zou je willen aanraden om dat dan wel eerst met je huisarts te bespreken.

    Reageer
    #3

    Een verslaving is om een leegte op te vullen. Ik weet er alles van want ik heb een eetstoornis gehad. Je denkt misschien dat je nergens last van hebt maar je bent een ander mens door gebruik van drugs, je bent jezelf niet meer. Plus dat het zorgt voor allerlei ontregelingen en tekorten in je lichaam, die zich op de kortere of langere termijn gaan wreken en ik denk dat je hersenen ook worden aangetast.
    Stoppen moet sowieso met professionele hulp en misschien moet je daarvoor opgenomen worden. Voor het lichamelijk stuk kan ik je adviseren om te zorgen voor de juiste voeding voor je lichaam en wat aanvulling, in de vorm van supplementen. Dat kan schelen in de verslavingsgevoeligheid. Ook eens leren om naar je gevoelens te kijken en ze niet weg te stoppen. Ook dingen doen waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten, zoals sporten. Je kinderen willen hun vader, een echt mens, niet een zombie met cocaïne en wil je ook niet liever een leuke vader zijn? Hulp zoeken jongen!

    Reageer
Reageer op: snuiven tot mijn neus begint te bloeden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief