Zwanger of niet?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik had eens een vraag i.v.m. de zwangerschapstest van Kruidvat. Ik heb net een test gedaan en de controlestreep kleurde donkerrood maar de HGC streep slechts heeeeeeel licht roze.je zag bijna niets dus ik wist zeker: "negatief". Nu weet ik uit ervaring met andere testen dat ,als je niet zwanger bent alleen de controlestreep kleurt en de andere niet.iets in me zei dat ik toch maar ff voor de zekerheid de gebruike test moet pakken en even checken,en wat zag ik ?! het lichtroze streep werdt wat donkerder (maar niet echt rood) Dit is echter de eerste keer dat ik er 1 van het kruidvat gebruikte en misschein is dit normaal dat de HGC streep lichtjes kleurt! Weet iemand mischien wat ik nou moet doen?
    Nog een keer testen of ben ik gewoon niet zwanger?

    Reageer
    #2

    Niemand die me kan helpen??

    Reageer
    #3

    elke zwangerschaps test is anders. Bij de meeste zit een controle streepje. Als deze kleurt dan is hij 'gelukt' als deze het niet doet dan kun je het beste een andere halen.
    Ik kan zo niet naar de gebruiksaanwijzing kijken dus denk dat je voor jezelf het beste gewoon een nieuwe kan kopen (clearblue ofzo)

    Reageer
    #4

    Hooi,
    ik heb gisteren een andere zwangerstapstest gekocht en in de gebruiksaanwijzing stond dat je zwanger bent als het streep donker of licht is.Ik had toen getest en ik kreeg weer een lichte streep te zien :S
    Nou heb ik ergens op het net gelezen dat je wel zwanger bent ookal is geeft het een lichte kleur,het duidt op een vroege zwangerschap.De zwangerschap kan of verder gaan of je kan een vroege miskraam krijgen.
    Is het verstandiger om contact te nemen met mijn huisdokter,of moet ik perse een week wachten?

    Reageer
    #5

    Wil niemand lief zijn om mij te helpen ๐Ÿ™

    Reageer
    #6

    Normaal gesproken is het zo dat als je een zwangerschapstest doet dat hij dat als hij goed functioneert er bij het controlestreepje wat moet komen te staan, en als er maar iets hcg te vinden is komt er nog een streepje bij. Of het nu een donker of licht streepje is dat maakt dan niet uit.
    Zoals ik het lees ben je dan wel zwanger. Ik zou voor de zekerheid naar de huisarts gaan. Die kan dan nog een extra zwangerschapstest doen of een echo maken.

    Reageer
    #7

    Ik heb me altijd laten vertellen ... oowk al is het een hele lichte streep ..

    Als je een streep ziet .. ben je gewoon zwanger !!!

    Dus ik denk dat ik je moet feliciteren.. en anders test je over een paar dagen nog een keer en dan is het waarschijnlijk beter..

    Ik heb bij mezelf getest toen ik 3 en 4 dagen overtijd was.. en beide negatief..

    Na drie weken overtijd was ik nog niet ongesteld dus dacht ik ga nog een keer testen..

    Nu inmiddels drie testen gedaan omdat ik het niet echt geloof .. maar ze geven alledrie aan dat ik wel zwanger ben .. en meteen zodra ik test verschijnen doe streepjes al..

    Waarschijnlijk omdat het hcg gehalte nu al wat hoger is..

    dus ik zal zeggen .. GEFELCITEERD !!!

    Reageer
    #8

    Bedankt allebei! En ik heb goed nieuws ๐Ÿ˜€
    ik heb contact genomen met mijn huisdokter en die zei dat ik gewoon zwanger ben!!maar ik geloof het nog steeeds niet hehehe,dus ik dacht laat me een paar dagen wachten en dan nog een keer testen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi,

    ik heb dat ook een keer gehad. Heb toen ook van alles op Internet opgezocht rondom een lichte streep. Dat ik hem echt in het licht moest houden en dat ik dacht: 'ben ik nu gek??'. Maar ik was wel zwanger! Paar dagen een vettere streep.

    Hoop dat het bij ook zo is!

    Reageer
    #10

    Meer vragen en antwoorden over de interpretatie van de uitslag van een zwangerschapstest, lees ook:

    Rare uitslag zwangerschapstest
    http://www.dokter.nl/forum/Zwangerschap/190201-rare-uitslag-zwangerschapstest-graag-een-reaktie.html

    Echt 2 hele rare en vage zwangerschapstesten
    http://www.dokter.nl/forum/Zwangerschap/208626-Echt-2-hele-rare-en-vage-zwangerschapstesten.html

    Zwangerschapstest CLEARBLUE
    http://www.dokter.nl/forum/Zwanger-worden/12442-Zwangerschapstest-CLEARBLUE.html

    Wanneer een zwangerschapstest?
    http://www.dokter.nl/forum/Zwanger-worden/1988-wanneer-zwangerschapstest.html

    Reageer
Reageer op: Zwanger of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief