Echt 2 hele rare en vage zwangerschapstesten

  • #1

    Kunnen jullie mij helpen of hebben jullie advies??

    ik heb een vraagje, en ik kom er zelf niet uit.

    Ik gebruik de microginon 50 nu al 2 jaar na de geboorte van mijn dochtertje ben ik daar mee begonnen en nu is het zo, nu heb ik vorige week dinsdag en zwangerschapstest gedaan en die gaf een witte/gele streep aan in het vakje van wel of niet zwanger, in het andere vakje was wel een mooie donker paarse streep te zien dat de test goed gelukt was maar in het andere vakje kwam alleen een wit/ gele streep in plaats van een rose of paarse...
    Toen heb ik vorige week donderdag weer een test gedaan en weer het zelfde resultaat, weer 2 streepjes maar weer 1 van de 2 wit/gelig en de andere paars. . . Toen ben ik licht begonnen te bloeden maar geen pijn en geen krampje en duurde maar net 3 dagen en was al 5 dagen te laat met menstruatie, heb ook de huisarts opgebeld om te zeggen dat ik dus 2 testen had gedaan en het resultaat en dat ik bloedde. Maar nu is mijn vraag: '', Als een test 1 streep heeft zodat je weet dat de test goed is uitgevoerd en in het andere vakje komt een wit/ gelig streepje in plaats van rose of paars ben je dan wel of niet in verwachting?? want ik weet het niet meer iemand die me helpen kan?want ik weet wat ze altijd zeggen 2 streepjes is gewoon zwanger maar kan ik die witte/gelige streep ook tellen als een streep of niet ???
    Ook wil ik even zeggen dat ik a 2 keer eerder zwanger ben geraakt door de pil, 1 keer door de micrginon 30 en in oktober 2008 door de mcroginon 50 ( maar heb toen een miskraam gehad)...
    ik zou graag andwoord willen of reactie's als jullie wat weten.
    Ook moet ik voor de zekerheid 1 september een echo hebben bij de verloskundige en ben ik ook al begonnen met foliumzuur op aanraden van de verloskundige en natuurlijk de pil laten staan..
    Groetjes Stefanie

    Reageer
    #2

    Hoi, volgens mij ben je niet zwanger. Ik heb een paar dagen geleden ook getest en toen zag ik in het venstertje waar een donker streepje zou moeten komen als je zwanger bent (als je goed kijk) ook een wit streepje. Eigenlijk is dit een soort voorgedrukt streepje wat zou kunnen verkleuren wanneer het positief test op HCG-hormoon. Doordat de teststrip donkerder wordt door de urine zie je het voorgedrukte streepje daardoor iets oplichten, het lijkt daarom een wit streepje. Maar het moet echt donkerverkleuren als je zwanger bent.

    Reageer
    #3

    Ik ben nu 23 weken zwanger van de tweede ook allebij door de pil heen ik dacht dat ik de enigste was waarbij dat kkon gebeuren heb jij ook altijd netjes geslikt dan volgens het boekje?

    van die test kan ik mij ook vaag herinderen dat ik z'n licht streepje had en denk dat je het beste gewoon kunt afwachten op de echo dan is het nog iets meer duidelijkheid of misschien een andere zwangerschaps test doen (ander merk) die van de kruidvat zijn het beste.

    sterkte groetjes kel

    Reageer
    #4

    ik ben gisteravond bij de dokterswacht geweest mdat ik ineens hele erge kramp in mijn buik kreeg, en die heeft mijn hele buik onderzocht en ook de baarmoeder en volgens de dokter ben ik inderdaad wel in verwachting omdat ik ook een vergrote baarmoeder heb, is nog geen miskraam gelukkig en ook bloed ik niet en is de pijn weer weg getrokken gelukkig maar nee je bent niet de enigste, ik heb in augustus 2007 een gezonde dochtr ter wereld mogen brengen desondaks pil gebruik, ik oktober heb ik miskraam gehad door de pil heen en ook nu ben ik dus een hele grote kans zwanger van de 3e door de pil heen, dus niks is onmogelijk...
    Hou jullie op de hoogte van mijn echo op 1 september.
    groetjes stefanie

    Reageer
    #6

    hoi stefanie

    Iets minder van die buikpijn, Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte en ik zal voor je duimen op 1 september, Ik heb in het begin ook veel buikpijn gehad toen dachten ze aan een buitenbaarmoedelijke zwangerschap maar dat was gelukkig allemaal goed, Ik heb ook een gezonde dochter op de wereld gezet 5 november 2007 en moet in december bevallen van de twede maar laat maar even weten als je de echo hebt gehad.

    groetjes kel

    Reageer
    #7

    hey kel en anderen natuurlijk.

    De buikkrampen zijn weggetrokken de volgende dag en slik nog netjes foliumzuur en heb og 2 hcg testen opgehaald bij de trekpleister.
    Deze 2 testen heb ik allebei s'ochtends gedaan en werden na 5 minuten met een licht paarse streep toch positief, alleen vond het een beetje raar, deze testen mag je pas na 5 minuten aflezen. . . nog steeds geen bloeding gehad, heb nu wel last van mijn borsten en kan niet meer op mijn buik liggen en ben nog af en toe ochtendmisselijk maar heb wel zurbranden erbij gekregen en ja vaak naar de wc om te plassen..
    Ik hoop deze keer dat het niet weer een cyste is maar dat het een mooi wondertje is dat in mij goeit desondanks de pil, dan ben ik ook klaar, heb dan 2 gezonde kindjes.
    Hou jullie op de hoogte nog 12 dagen dan krijg ik de echo joepieeee maar afwachten dus.
    Groetjes stefanie

    Reageer
    #8

    hey stefanie,

    waarschijnlijk ben je dan toch echt zwanger vooral als het streepje licht paars gekleurd is, ja en nu alleen nog wachten op die echo he ik wens je heel veel sucses de komende dagen want dat zullen lange dagen zijn voor jou gevoel, en ik hoop natuurlijk dat het allemaal goed komt hou me op de hoogte.

    groetjes kel

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hoi stefanie,

    Ik ben gisteren bij de gyneacholoog geweest en er werd geconstateerd dt mijn baarmoeder niet groeide en heb een spoed echo gehad om te kijken hoe het met de baby was die groeide nog goed gelukkig ik word nu goed in de gaten gehouden moet elke week terug komen nu maar hopen dat het goed blijft gaan.

    groetjes kel

    Reageer
    #10

    Nou kel ik hoop echt voor je dat je baarmoeder goed gaat groeien en dat jullie beebje het natuurlijk ook goed blijft doen.
    Morgen krijg ik de echo en zit echt de uren te tellen zodat ik eindelijk meer weet.
    Inmiddels slik ik nog steeds foliumzuur en gaat alles op zich wel goed.
    Ik moest 25 augustus weer mijn maandstonden krijgen maar tot op heden nog steeds niks,heb wel een klein beetje licht ros bloed verlies maar ook alleen als ik mij zelf afveeg na het plassen, de urine is verder helemaal schoon, geen bloed ofzo en ook geen lichtrose of bruin spul.
    Ook beginnen nu mijn borsten zeer te doen en ben ik chagerijnig om niks en word ik veel sneller kwaad haha (sneu voor mijn mannetje).
    Ik heb morgen om half 5 de echo dus als ik wat laat weten zal dat woensdag zijn.
    Hoop dat het geen cyste is maar een mooi klein brusje voor onze dochter ( 28 augustus 2 geworden).
    Liefs, Stefanie..
    PS: Kel laat je wel weten hoe het nu met je gaat en ook al mocht ik niet zwanger zijn al met al dan blijf ik contact met je houden via deze manier..

    Reageer
    #11

    hey stefanie,

    de dag erop begon ik veel last te krijgen van harde buiken en moest ik weer naar het ziekenhuis heb toen een uur aan ecg gelegen om te kijken hoe groot ze waren en hoe de baby daar op reageerd en heb nog inwendig onderzoek gehad, Ik kreeg de harde buiken ook in rust en moet dat nu dus ook goed in de gaten houden als ik er meer last van kreeg moest ik gelijk terug komen, ik hoop alleen dat dat natuurlijk niet gebeurd volgende week moet ik bloed prikken om te kijken of ik al antiestoffen aan maak in mijn bloed omdat ik a negatief ben en mijn partner b positief. en dan zal ik waarschijnlijk ook de anti-d prik krijgen.
    Ik ben blij dat je ondanks misschien niet zwanger bent toch contact met mij wilt houden en hou je dan ook graag van alles op de hoogte en natuurlijk hoop ik dat je morgen dol gelukkig naar die echo staart om dat er een klein wondertje in je leeft, dan spreek ik je in ieder geval woensdag weer.

    groetjes kel
    ps. nog gefeliciteerd met je dochter

    Reageer
    #12

    hey kel.

    Nou hier weer ff nieuws van mij.

    Ik heb gisteren een echo gehad en wat denk je........... Niet zwange, heb weer een cyste van 2.2 cm en die maakt het zwangerschapshormoon aan waardoor de testen positief zijn en mijn lichaam alle verschijnselen heeft van een zwangerschap maar er zit geen vruchtje geen zakje niks.Dus helaas de volgende keer maar weer kijken.
    Moet nu naar de gynacaoog toe om een echo te maken en dan moet ik medicijnen hebben om mijn hele baarmoeder te reinigen.
    Hoe is het inmiddels met jou en gaat alles goed?, hoop het wel groetjes stefanie.

    Reageer
    #13

    hey stefanie,

    echt jammer ik had echt gedacht dat je zwanger was maar ja de echo bewijst het tegendeel hopenlijk is je baarmoeder gouw weer schoon dan kun je de twede plannen.

    met mij gaat het nu redelijk moet volgende week weer naar de gyneacoloog ik doe nu zo veel mogelijk rustig aan en hopenlijk is er volgende week al wat verbetering te zien van mijn baarmoeder moet er niet aan denken dat ik straks weer de laatste maanden plat moet liggen maar we zullen zien.

    jij in iedergeval heel veel sterkte volgende week zou ik wel wat laten horen.

    groetjes kel

    Reageer
    #14

    hey meid ik hoop dat je volgende week goed nieuws krijgt en dat je de rest van de bevalling gewoon lekker uit kunt zingen hihihi.
    Wij waren nog niet echt bezig met de 2e want ik was gewoon aan de pil maar ik blijf hier op de hoogte van jou en je zwangerschap meid.
    Met mij gaat het inmiddels wel goed, krijg waarschijnlijk aankomende week medicijnen voor mijn baarmoeder maar dat is afwachten.
    Liefs stefanie

    Reageer
    #15

    hey stefanie,

    Heb afgelopen maandag bloed laten prikken en zou morgen weer naar de gyn heen moeten maar die afspraak gaat niet door nu moet ik 23 september weer, heb nog wel veel last van harde buiken maar voor de rest gaat het wel goed hier we zijn nog druk bezig met de baby kamer inrichten, kan niet wachten tot het allemaal zo ver is moet nu nog 13 weken :p

    heb je nog veel last van buikpijn dan? hoop voor je dat het snel allemaal achter de rug is, laat je het even weten ls je je medicijnen gekregen hebt hoop dat die niet te veel bijwerkingen geven.

    groetjes kel

    Reageer
Reageer op: Echt 2 hele rare en vage zwangerschapstesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief