vage zwangerschapstesten . wie ervaring?

 • #1

  hoi allemaal

  ik heb nu 5 weken en 3 dagen gelden een miskraam gehad. was bijna 7 weken zwanger. tot nu toen nog geen menstruatie gehad. hcg is wel uit mijn urine. omdat ik maar niet ongesteld word heb ik eerst vorige week een kruitvat test gedaan. die was negatief. afgelopen woensdag weer een test van etos. daar kwam als je hem schuin hield een heel vaag en heel licht streepje. heb gister weer zo'n etos test gedaan met precies hetzelfde resultaat. had voor de zekerheid zo'n digitale van clear blue gekocht. daar stond 'niet zwanger'. toen ik hem openmaakte zag ik op het ene stripje 2 blauwe lijntjes en op de andere 1 blauw lijntje. ik weet het nu niet meer. iemand ervaring ermee?
  greotjes bianca

  Reactie
  #2

  Ik weet precies hoe je je voelt. Ik heb ook aantal weken geleden miskraam gehad, met 5,5 week zwangerschap... en nu 9 wkeen later heb ik idee dat mijn buik groeit -.-

  Ook ik heb een zwangerschaptest gedaan, maar al een week na de miskraam. Hij was toen negatief. Op de dag zelf van de miskraam had ik ook nog getest en toen was streepje al minder zichtbaar dan vorige dag. De vorige dag was het dikke plus (deze dag voor miskraam kwam ik erachter dat ik zwanger was)

  Ik weet ook niet precies hoe het zit. Misschien zijn we beide alsnog zwanger. Dat we eerst een tweeling hadden en er 1 hebben verloren.
  Maar aan de andere kant zou de test dan positief moeten zijn.
  Of misschien kan bij sommige vrouwen de miskraam voor verwarring zorgen bij het lichaam. Het is natuurlijk niet niks. En dat het lichaam en het andere embryo, weer op gang moeten komen. En dat je hormoongehalte na een miskraam even omlaag gaat (ongeacht je tweede hebt) en daarna weer stijgt. Ik weet niet of het kan hoor, maar op zich klinkt het niet heel gek, toch? Bovendien is niet alles te verklaren 😛

  Maar weet je wat het ook kan zijn bij jou. Je hebt dus 5 weken en 3 dagen geleden een miskraam gehad... Het kan ook zijn dat je lichaam herstelt he. Je was wel bijna 7 weken. Ik heb ergens gelezen op internet dat sommige vrouwen pas 8 weken na de misrkaam weer ongesteld worden. Dus het kan nog... Miss moet je nog even afwachten. En als het dan over 2 weken ofzo nog niet is gekomen, nog een testje doen. En dan eventueel naar de dokter.

  Maar de testen met vaag streepje vind ik ook een beetje verwarrend. Ik denk zoalsi k al zei .. dat je nog eventjes moet wachten.

  Heel veel sterkte! Ik weet hoe naar het is..

  Ik hoop dat je een reactie wil geven op mijn reactie 🙂

  groetjes

  Reactie
Reageer op: vage zwangerschapstesten . wie ervaring?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief