Succesvol afvallen met online begeleiding!

ADVERTORIAL – Overgewicht in Nederland is een groot probleem. Bijna de helft van alle Nederlanders heeft te kampen met matig tot ernstig overgewicht. De strijd aangaan met overtollige kilo’s vergt doorzettingsvermogen, strijdlust én professionele begeleiding. U staat er niet alleen voor.

Dankzij telefonische en online begeleiding kunt u ongelooflijke resultaten boeken. Begeleiding op afstand scheelt een boel tijd en is erg succesvol, zo concludeerden onderzoekers van het VU Medisch Centrum.

Afvallen is een belangrijke beslissing in iemands leven. Ondanks dat overgewicht vaak leidt tot een gevoel van schaamte en onzekerheid en de risico’s voor de gezondheid groot zijn, is de kop in het zand steken de gebruikelijke tactiek. Veel mensen willen graag afvallen, maar naast angst is ook de drukte van het bestaan debet aan het – o zo bekende – uitstelgedrag. Drukte van werk, gezin en een veeleisend sociaal leven zijn veelgehoorde bezwaren.

Dat is nu niet meer nodig. Want professionele begeleiding betekent niet meer automatisch tijdrovende bezoekjes aan klinieken en behandelcentra. Prodimed Clinics biedt professionele begeleiding door ervaren en gediplomeerde diëtisten op afstand. Telefonische en online begeleiding is volgens het VU Medisch Centrum een succesvolle manier van afvallen. ‘Bel je slank!’, kopte de VU niet voor niets in het persbericht naar aanleiding van hun onderzoek. Met Prodi med Clinics is afvallen dus makkelijker en sneller dan u zich kunt voorstellen.

Uw geluk voorop

Uw gezondheid en zelfvertrouwen verdienen alle tijd en aandacht van de wereld. In de afgelopen dertig jaar is het aandeel mensen met overgewicht in Nederland toegenomen, zowel onder volwassenen als onder kinderen meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het aantal mensen met ernstig overgewicht is zelfs verdubbeld. Dat moet anders en Prodimed Clinics kan daarbij helpen.

Denkt u er aan om te beginnen met afvallen? Het lijkt een eenvoudig besluit, maar dat is het zeker niet. Het professionele team van Prodimed Clinics weet als geen ander hoe moeilijk afvallen is en wat er voor nodig is om op het streefgewicht te blijven. Al ruim tien jaar begeleidt Prodimed Clinics mensen op een moderne en verantwoorde manier naar een gezond gewicht. Bij afvallen is niets zo ergerlijk als het terugvallen in oude gewoontes, maar die frustratie krijgt geen kans bij Prodimed Clinics.

Wetenschappelijk bewezen: persoonlijke begeleiding werkt

Onze sleutel tot succes? Een hoog aangeschreven medisch onderbouwd Prodimed proteïne dieet met heerlijke producten, een uitgebreid op maat gemaakt behandelplan én professionele gratis begeleiding van uw persoonlijke diëtist via ons online platform en telefonisch.

Afvallen vergt doorzettingsvermogen, maar ook steun en professioneel advies van iemand die u begeleidt. Samen staan we sterker, dat gevoel kan hét verschil maken om uw doel te bereiken. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat persoonlijke begeleiding bij afvallen een enorm positieve invloed heeft op het resultaat.

Bel je slank

Wat het beste werkt? Telefonische begeleiding. Onderzoekers van het VU Medisch Centrum concludeerden na grondig onderzoek dat mensen met overgewicht het meest afvallen als ze telefonisch worden bijgestaan in hun strijd tegen de overtollige kilo’s.

De wetenschappers verdeelden bijna 1.400 werkende mensen met overgewicht in drie groepen: één die alleen zelfhulpbrochures ontving, één die telefonische hulp bij het afvallen kreeg en één die werd begeleid via internet en e-mail. Na een half jaar bleken alle groepen succesvol, maar de telefoongroep stak er duidelijk met kop en schouders boven uit. Deze groep doorzetters verloor de meeste kilo’s, verbeterde sterk hun voedingspatroon en ging meer dan de andere groepen aan lichaamsbeweging doen. Ook de groep die online begeleid werd boekte indrukwekkende resultaten.

Zodat u weer volop geniet van het leven

Prodimed Clinics biedt het beste van twee werelden. U krijgt persoonlijke begeleiding door een professionele diëtist. Iemand die u helpt in uw strijd tegen de kilo’s en op de juiste momenten uw steuntje in de rug is. Uw geluk neemt toe, uw gezondheid verbetert. Samen zorgen we ervoor dat u weer volop geniet van het leven!

Daarnaast past het Prodimed dieet perfect in het drukke bestaan van tegenwoordig. U hoeft niet langs kantoren of behandelcentra, maar kunt in uw eigen veilige omgeving aan uw doelen werken. Gratis professionele begeleiding per telefoon, e-mail, chat en via een op maat gemaakt online programma. Zo kunt u overal waar internet en telefoon is altijd de hulp krijgen die u nodig heeft.

Wilt u succesvol uw einddoel bereiken? Bel een van onze gediplomeerde Prodimed-diëtisten op werkdagen op 088 – 8001360 voor meer informatie of maak vandaag nog online een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend intake-consult. Samen krijgen we die overtollige kilo’s er af. Gewicht verliezen met Prodimed, gemakkelijker kan het niet.

Delen:  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief